Marcaje

Storm pirat

Nume alternative: Storm pirat

Și gras Pirate Storm - este un joc distractiv multiplayer care jucătorii se va deschide o lume care este plină de dragoste mare. Pirate Storm joc , unde oamenii sunt în așteptare pentru o luptă interesantă pe mările și multe alte evenimente interesante. Și gras Pirate Storm Online este o și nu necesită descărcare și instala clientul bazat pe browser.

Înainte de pentru a juca jocul online Pirate Storm verificați setările de calculator, precum și cerințele de joc. În Pirate Storm juca on-line poate un calculator cu următorii parametri:

- Sistem de operare: Win ferestre XP / Vista / Seven ;

- Procesor: 2. 0 GHz ;

- Memorie: 512 Mb ;

- Video: 128 Mb ;

- Conexiune la Internet.

A juca Pirate Storm , este necesar ca a fost trecut de înregistrare în joc Pirate Storm . Aceasta se face simplu și convenabil, astfel încât să ia câteva minute. Secțiunea pe site-ul " înregistrare Pirate Storm » , trebuie să introduceți următoarele date:

- Nume utilizator - numele care va fi utilizat în joc,

- Parolă;

E-mail;

- Data nașterii;

- De asemenea, trebuie să citiți și sunt de acord cu termenii de joc.

Pirate Storm joc on-line , care sprijină, de asemenea înregistrarea prin conturi a creat deja o rețea socială Facebook. În acest Pirate Storm înregistrare on-line capete și putem trece la joc.

Jocul începe cu un curs de formare, care prezinta caracteristici ale jocului. Inițial, jucătorul primește o navă slab și înfrângerea de locuri de muncă de nave inamice și monștri. În timpul jocului, pentru distrugerea monștri și nave inamice vor fi acordate resurse diferite, dar la început, când nu există suficientă experiență cu dușmanii grave, mai bine să nu. Inițial, pentru a înțelege caracteristicile de bază ale jocului și va ajuta să înțeleagă sfaturi. Odată ce gameplay-ul devine clar, poti sa te duci în condiții de siguranță în port, unde puteți merge întotdeauna la taverna, chat cu prietenii, a verifica afară de știri, de a cumpăra sau de a vinde o varietate de produse. Castiga aur și alte resurse necesare pot face expeditii.

Și grata în joc online Pirate Storm poate, folosind cinci tipuri de nave: navei de pornire, Brigantine fregatei militare Brigantine, o fregată mare. Pe fiecare navă poate fi echipat cu diferite punți, chilele, ancore și alte detalii.

Viața poate nava este echipată cu patru seturi de instrumente (6, 9,12,18 arme), cu trei tipuri de scoici (oțel, fier, piatră), precum și cele patru clase de harpoane cu trei subspecii (harpon, harpon-gheare harpon ghimpată ).

In Pirate Storm juca greu fără bani. Principala monedă în joc este de aur. Cu acesta, puteți cumpăra arme, muniții și diverse necesități. Valută suplimentar este diamante. Aveți posibilitatea să le cumpere de a investi bani reali în joc, sau aducerea în joc un nou jucător. Le puteți petrece de la contrabandiști schimb pe diferite bunuri de valoare. Toate drepturile și permisiunile sunt cumpărate de la guvernator, și tot ceea ce privește nava poate fi găsit în șantierul naval. În timpul jocului puteți crea singur un escadron de nave, cu diferite caracteristici și parametri. Vă puteți alătura, de asemenea, o breaslă care va oferi unele avantaje, în plus față de tovarăși credincioși. Îmbunătățirea breslei oferă bonusuri pentru membrii săi, puteți participa, de asemenea, la războaie clan.

Total de 35 de nivele player este disponibil, în plus față de dezvoltarea de dezvoltare personală este, de asemenea, o breasla.

La un nivel înalt în joc a lucrat de joc - jucătorii vor lupta nu doar cu alți jucători, dar, de asemenea, cu monștri NPC. Monsters pot, de asemenea, uni și să atace o grămadă, și să facă față singur cu ei nu este întotdeauna ușor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more