Marcaje

Pirates Online

Nume alternative: Piraty Online

Online Joc Pirates - o lume minunată de peregrinare îndepărtate, bătălii pe mare și pe uscat, vaste întinderi de ocean și descoperiri uimitoare.

Pentru joc Piratii on-line se va potrivi orice calculator de birou: procesor Pentium IV 2GHz, 128 MB placă grafică, 256 MB RAM și spațiu pe hard disk de 3,5 GB, precum și acces la Internet.

Pentru a juca jocul online Pirates, a descărca un program special - clientul jocului, care va colabora cu serverul de joc de pe Internet. Clientul nu are nevoie de instalare, doar extrage și rulați pirati de fișiere. exe.

Intrare în joc Piratii arata online, cum ar. Pe prima pagină, puteți intra imediat jocul, dacă ești deja rețea de jocuri de partid COD. Dacă nu - apăsați butonul "Înregistrare", apoi introduceți adresa de e-mail, cred că și introduceți un alias pentru profilul de joc, introduceți același număr de imagine. Apoi, creați un cont de joc: cred în sus și introduceți cuvântul - de conectare și o parolă pentru a intra în joc (login și parola trebuie sa fie diferite! ). Și, desigur, trebuie să citiți și să confirme Termenii de serviciu. Totul de pe această înregistrare Pirates online este finalizată.

Iată cum pentru a juca jocul on-line Pirates. Dar, în primul rând aveți nevoie pentru a descărca actualizarea, pentru că jocul este în continuă evoluție, din ce în ce mai interesant și incitant! Când actualizarea este completă, puteți citi știri piratate, și de a lua în joc făcând clic pe inscripția "pentru a începe jocul."

Rămâne doar pentru a alege un server de jocuri pe care va fi în Piratii din joc on-line. Aceasta este o operație foarte importantă. Lieberthal pe serverul o mulțime de jucători puternici, produse bune pe piață alianțe influente. Putere nu este deja divizat. Pentru server mai potrivite Treasure Island, veți fi pe picior de egalitate cu alte începători și rapid cuceri gloria pirat formidabil. Și apoi vom încerca puterea și Lieberthal lor.

Deci, toate plictisitoare detaliile tehnice din spatele, alege un server de jocuri, de intrare numele de utilizator și parola și începeți să jucați în condiții de siguranță în Pirates online!

La începutul jocului personajul tău este în port. Da, ai nevoie de asemenea de a alege un erou abrupt! Mai sunt și alții de a alege două personaje bărbați, două femei, toate sunt diferite arată și calități personale, toți trăim în diferite orașe. Puteți alege aspectul, haine, eroul păr, cred că de el sonor și numele teribil, așa cum se cuvine un pirat decent.

Piratii de înregistrare on-line a face un căpitan curajos, un comerciant viclean, explorator și descoperitor al țărilor noi curioase și, desigur, un pirat formidabil! Jocul este dezvălui talentele și înclinațiile voastre, briză proaspătă rătăcirile îndepărtate insufla formă și în spirite bune.

Pirates joc online o dată și pentru toate pentru a cuceri inima bataliile pe mare grandioase care implică zeci de nave, utilizând diferite metode de luptă. Comerțul maritim de la Marea Cortez vă atrage cu său pestriță, varietate de produse și țări. Ca un marinar adevărat, inima și sufletul (si bani), ai pus în nava ta, și el va fi cel mai bun prieten, vă va duce la țărmurile îndepărtate, pe ea vă va cuceri inamicul și, dacă este necesar, a salva un prieten de la moarte. Nu uitați, în conformitate cu o tradiție veche maritim, da nava un nume frumos, care va aduce noroc.

Pirates joc online - o enciclopedie istorică și geografică reală a secolului al XVI-lea, și toate aventurile, călătorește și descoperiri în ea prea real. Ar trebui să descoperi un nou continent, pentru a pătrunde tainele piramidele egiptene - ceea ce ar putea fi mai tentant?

Veți trece numeroase misiuni, quest-uri, de învățare, treptat, înțelepciunea toate jocurile și apoi se va rezolva puzzle sarcina de a găsi comori antice, unele dintre ele pot fi transmise numai cu prietenii, aliații.

Jocul are un forum convenabil și confortabil de jocuri de chat unde puteți discuta cu prietenii tăi împreună pentru a rezolva complex, dar sarcina de interesant pentru a găsi răspunsuri la toate întrebările pe joc, și doar își petrec timpul într-o conversație plăcută.

Noroc în joc, marinar curajos!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more