Marcaje

Planet Zhelezyaka

Nume alternative: Planet Zhelezyaka

"Planeta Zhelezyaka. Nu sunt minerale, fără apă, fără vegetație, populat de roboti "- fraza de captură a celebrului desen animat descrie cu acuratețe lumea de joc Planet Zhelezyaka on-line. Un detaliu mic, dar foarte important - roboți locale sunt echipate cu un puternic kvazitronnym creier, și astfel încât acestea să nu se tem nici pirati spațiu. Roboți sunt construirea, renovarea, război, sabotaj și sabotaj efectuate, și chiar face haz de celălalt. Ei au reconstruit întreaga planetă, pentru confort și spațiu sa transformat într-o minge de gol blindat și consolidat. Trebuie să gestioneze aceste ființe harnici, deștepți, războinice, savvy și de înaltă mecanic, care vă va aduce multă bucurie și plăcere.

Joc online Planet Zhelezyaka va funcționa bine chiar și pe calculator "configurația de birou": Pentium 4 2.33 GHz, 256 MB RAM, placă grafică cu 128 MB de memorie grafică.

Alăturați-vă în joc Planet Zhelezyaka oarecum bizar, dar foarte simplu. Alege tipul nostru de robot - una din cele patru. Specifica ASO (așa-numita e-mail aici), pentru a inventa un nume de joc - Aydenik, indica polaritatea (sexul), introduceți PIC (parolă). Alăturați-vă Planet Zhelezyaka cere să lucreze adresa de e-mail, acesta va fi trimis un cod de activare. Introduce caracterele din Codul de Securitate imagine, citiți și să confirme acordul nostru cu regulile jocului.

După activare cont Planet Zhelezyaka de înregistrare on-line este finalizată.

Joc Planet Zhelezyaka online - lume minunată, neobișnuită pentru un om. Unități de timp nu sunt umane și robotizate: încă, ticuri, theca, numit anul curent, și de zi - grăsime. Întreaga planetă este acoperită cu gramezi imense de deseuri metalice de la care roboți harnici extrage principala resursă - o bucată de fier. Dintre acestea, în Armory colecta o varietate de dispozitive - Gizmos, atât defensive și acțiunile ofensive.

Baza de date Centrul de informare de management utilizate pentru a efectua toate operațiunile de bază, precum și puteți vedea informații despre evenimentele din joc și de performanță de joc. Indicele principal - pantă, cu atât mai mare este, mai mare clasament dumneavoastră.

Ateliere baza de date in fiecare noapte a lansat un nou lot de roboți. Puteți închiria, de asemenea, afară dacă ei nu suficient. Planet Zhelezyaka joc on-line continuă, atâta timp cât aveți posibilitatea să producă și să mențină roboți lor. Inamicii vor fi tu împiedicată, aranjarea sabotaj, atacând și furat bucata de fier. Roboți defensive puternice, gizmos high-tech-savvy și militar vă va ajuta în dificila lupta pentru titlul de lider de cele mai tari roboți.

Pentru a juca acest joc Planet Zhelezyaka on-line, aveți nevoie de un studiu adecvat de caracteristicile de roboți. Jocul lor în patru grupe, diferențiate prin numărul de diferite kvazitronov creier electronic. Kvazitronov culoare determină nu numai culoarea de robot, dar caracteristicile sale de luptă și parametri tehnici.

Kvazitrony Red Raiders au - roboți foarte războinice. Orange - deferorov grele bine protejat. Kvazitrony verde din roboți Spicer cercetași universale și sabotori, și albastru dotate de înaltă tehnologie indzherikov.

Când stăpânești elementele de bază de management, joacă în jurul în apărare și atac, du-te la un loc special - Drome. Aici va începe să joci jocul online Planet Zhelezyaka în vigoare - pentru a concura cu alți jucători care se deplasează în sus de rating scări. Aici aveți toate posibilitatea de a se dovedi abil maestru farsor comandant plin de duh și curajos de roboți dumneavoastră.

Joaca Planet Zhelezyaka vă va ajuta în-joc de chat - Chatter-ul, precum și un forum de jocuri de noroc.

Săpat echipă de roboți adevărați (de luptă, de apărare, sabotori sau ingineri), invita prietenii și cunoscuții tăi în unirea lor și să înceapă să se joace Planet Zhelezyaka pentru a dovedi toate răcoare lui!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more