Marcaje

PLANEWARS

Nume alternative: PLANEWARS

PLANEWARS joc online - tri-dimensională de joc MMORPG-ul browser-ului. Interesat în primul rând în faptul că gama de posibilități și programul coajă aproape de nivelul de programe client, motiv pentru care PLANEWARS joc on-line este considerat noua generație. Alăturați-vă în PLANEWARS joc simplu banal: "e-mail", "password" și PLANEWARS înregistrare. Și bun venit, esti unul din "întoarcere", de pe Pământ reînnoit. Viitor îndepărtat, de fapt, lumea re-creat, noile legi de existență și de supraviețuire la fiecare pas - în acest joc de realitate afunda te PLANEWARS on-line.

Deci PLANEWARS completat interfață de înregistrare și software-ul în fața ta. Familiarizat cu jocul, desigur, începând cu selecția de caractere - etaj (aici totul este clar) și fracția (Empire sau anarhiști). Uzurpatori disciplinat al doilea - - primul Wanderers libere și ideologice care doresc să revitalizeze planeta lor de decantare și amestecarea curse. Apropo, PLANEWARS joc on-line, care este încă în curs de dezvoltare și în curând am promisiunea de a trata crearea de noi rase. În același timp, ei bine pompa personajul său, vă puteți alătura, de asemenea, pirații fracțiunii.

Început jocul PLANEWARS on-line, pentru ca personajul tău intră într-o navă spațială echipat cu o mitralieră modest. Apoi, în procesul de acumularea de experiență și bani, puteți consolida nava dvs. o varietate de module și echipamente, precum și a adăuga capacitate de arme (10 de a alege de la arme).

Sensul obiectivele de joc este de a câștiga monștrii și dușmani, acumuland astfel puncte ale gloriei militare și Quilpie (bani). Poate câștiga în alte moduri, de exemplu, extragerea de resurse sau santine de nave de adversarii lor de curățare. În procesul de nivelare personajul tău, jucătorul are posibilitatea de a observa modul în care lumea din jur evolua, rasă mixtă și ecumenică ce oportunități din cauza asta.

Ce fel de legendă ne oferă PLANEWARS joc on-line? Este - o dată Pământul a ajuns la un asemenea nivel de evoluție pe care oamenii au încetat să mai existe în planul fizic, și a atins un nou nivel, nu fizic. Acest lucru le-a permis de a stabili contacte cu alte rase conștiente și de călătorie lumi paralele prin portaluri care sunt special reconstruite portobashnyah. La scurt timp după rătăcind prin lumile și a atins punctul culminant în lume, oamenii de fapt, a încetat să mai existe. Cu toate acestea, după un secol, suficient pentru a călători în alte lumi, au vrut să se întoarcă pe planeta lor de origine, dar nu a fost așa de ușor ... Abandonat și gamer trist apare pe planeta Pământ. A distrus practic civilizație, și rulează în fracția imperiali Cruel. Ei se opun de libertate anarhiști.

Pentru fanii de spațiu în PLANEWARS joc RPG va fi o plăcere, pentru că rareori în orice joc browser-based on-line atât de mult atenție la mediul grafic. Excelent studiu de 3d-modele vă permite de a experimenta pe deplin realitatea situației. Deci juca PLANEWARS de două ori interesante pentru cei care doresc să participe la arcadele de divertisment din toate punctele de vedere. Aici, la lupte și de divertisment rata de bază. Aflate în conflict facțiuni lupta pentru navele lor, departe de la sol, în spațiul stratosferic sau în spațiu. Și toate acestea sunt însoțite de decor adecvat.

Echipa de dezvoltare promisiunile pe care joacă în curând joc PLANEWARS online, devin chiar mai interesant. Va crește numărul de arme (până la 50) și, așa cum am menționat, a creat zece lumi complet diferite, fiecare dintre care aparține unei rase separat. Și toate acestea la un 3D-modelare la nivel înalt. Ei bine, cu nerabdare sa finalizarea completă a arcade spațiu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more