Marcaje

Pockie Saints

Nume alternative: Pockie Saints

Pockie Saints on-line - un masiv multiplayer ficțiune joc de rol de gen, urmărite în format 2D. Proiectul inițial de NGames, prin care un posibil simt sfânt. Istoria jocului spune povestea de modul în care au fost create de zei de 12, acum a controla lumea extraordinar. Din haosul universului dată, născut despre Dumnezeu și despre Isus Dumnezeu de haos Creel. Dar curând devine clar că ele nu pot coexista pe teren, deoarece aceasta nu este pur și simplu, se potrivesc puterea lor enormă. Lume fără speranță a început să se năruie. Isus a decis să trișeze pentru a scăpa de un adversar. După ce a podpoit vin sfânt Creel și a profitat de moment. Isus a atacat Creel a făcut astfel că el a fost aruncat în lumea muritorilor. Dar această victorie nu a adus efectul dorit. Pe partea de sus a muntelui Henan Creel copac imens rasarit si a devenit umplut cu forțe haotice wracking oameni. Isus a descoperit curând că el nu este capabil să facă față cu conducerea lumii și a creat 12 zei, și a cerut ca aceasta nu este o sarcină ușoară. Fiecare dintre ei a trebuit să-și asume responsabilitatea pentru o parte a anului. Deci, au existat o constelație numită Gemeni, Balanta, Varsator, Rac, Scorpion, Pesti, Berbec, Leu, Sagetator, Taur, Fecioara si Capricorn. O persoană născută sub semnul un fel sau altul, devine anumite competențe și binecuvântări ale zeilor. Ce sa întâmplat ca urmare a evenimentelor, puteți afla, incepand de Pockie Sfintii se joaca. Aștept cu nerăbdare să aventuri uimitoare într-o lume de incredibil și de neînțeles. Ce soartă ai alege pentru personajul tău, el va fi cu siguranță în măsură să influențeze ceea ce se întâmplă în jur și să crească până când se ajunge la înălțimi dorite. Urmeze cu încăpățânare propria lor cale, ai ocazia vreodată otvoyuete să conducă lumea!

Joaca Pockie Sfinților poate cineva, oricine este interesat de acest produs on-line. Cerințe de sistem sunt destul de modeste pentru gameplay-ul excelent a avut loc pe un parametri medii de calculator. Tot ce este necesar pentru a trece la spațiul de joc - o Pockie Saints înregistrare. Trebuie să completați un formular de scris următoarele informații: numărul pașaportului, parola, Repetați parola, adresa de e-mail. Țineți minte că faptul de a crea un cont, sunteți de acord cu termenii acordului.

La începutul jocului Pockie Saints vă permite să selectați clasa corespunzătoare. Care este diferența dintre războinic, mage și asasin? Să aruncăm o privire la caracteristicile de clase existente. Luptători puternici fizicul le permite de a servi ca o forță de protecție. Ei sunt întotdeauna gata să ia linia de foc pe ei înșiși pentru a tovarăși în acest moment ar putea ataca inamicul. Există aceste personalitate îndrăzneață a Imperiului elită. Assassin considerat cel mai rapid și cel mai periculos. Mișcările lor sunt clare și fulgere. Chiar și dușmani de temut criminali cele mai îndrăznețe. Reprezentanții din această clasă sunt concepute pentru a distruge toate trădători imperiu. Magee înzestrat cu puteri magice deosebite, care poate ca a distruge inamicii si vindeca camarazi. Pe câmpul de luptă, un mare asistent. Fiecare dintre aceste clase are propriul copac de calificare, în care se dezvoltă. Selectarea pentru o clasă care va merge la o cale predeterminată.

Pe lângă abilitățile personajelor, există alte caracteristici care sunt comune tuturor. Acest lucru, de exemplu, puterea, înțelepciunea, dexteritate, abilitate, perseverență, și alți parametri. Ar trebui să uite pentru o creștere a ratei de date, dacă vrei să ai succes în Pockie Saints on-line. De la naștere pe tine va patrona Dumnezeu sub semnul zodiacal în care te-ai născut. Apropo, este de a spune că, cu fiecare nivel va deschide noi oportunități, dacă nu ați înfuriat tutorele ei. Deci, ajungând la nivelul de 10, va fi capabil de a obține o medalie, cu ajutorul unor atribute suplimentare sunt crescute. Medalii Proprietar aproape de câștigarea puterii de Domnul Dumnezeu.

Ce altceva este frumos în modul de joc este faptul că Pockie Saints Tu va juca în compania de animale. La început, veți avea un animal de companie, și trebuie să-l aducă pe placul dumneavoastră. Animale - asistenți bune in toate afacerile tale. Apropo, nu uitați să le actualizeze și să monitorizeze nivelul lor de dezvoltare.

Puteți deveni un sfânt acum! Ei bine, ce joc oferi încă ceva asemănător? Nu ratați șansa de a se distra și de a petrece timp împreună saturat cu Pockie Saints! Bucurați-vă de joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more