Marcaje

Voyage Online

Nume alternative: Cuceritori

Online Joc Conqueror este unul dintre acele jocuri de rol, care, la prima cunoștință cu ei încuraja început de joc. Poate că încurajează un slogan - "a venit, a văzut și a cucerit", și poate că atmosfera de joc, înființat în tradițiile orientale cheie, și grafica sale spectaculoase furnizate Voyage joc online de popularitate și de loialitate față de o audiență de milioane de oameni. Conquerors relativ recent au aderat juca și utilizatorii Web - a apărut varianta calitativ rusificată a jocului.

Cunoștință mai strânsă cu cuceritorii, vom începe cu cerințele de sistem de dezvoltatori. Apropo, veți avea nevoie pentru a descărca și instala clientul jocului. Și, prin urmare, va introduce o listă de "dorințe" la configurația PC-ul dvs.:

• Procesor - Intel Pentium 1 GHz

• RAM - 128 MB,

• placă grafică - 16 MB

• Spatiu liber pe hard disk - 1. 5 GB

• Disponibilitatea de conexiuni la Internet în bandă largă la 64 kbit / s.

Inregistrare Online Joc Conqueror efectuate pe site-ul ei oficial. Veți avea nevoie de o porecla, adresa de e-mail, parola, datele cu caracter personal și cod pentru a verifica "pe bot." Că este Conqueror in Inregistrare Online. Ei bine, dă-i drumul.

Odată ce înregistrarea este confirmată Conqueror online, urmați de selecție caracterul pas. Voyage de joc on-line în care există șase clase de caractere:

• Călugării

• Ninja

• Arcașii

• Spadasinii

• Warriors

• preoți (foc și apă)

Clasa Călugării - este, probabil, cel mai uman clasa de caracter, care sunt angajate în auto-cunoaștere și dezvoltarea de lumea spirituală interioară. Apărarea lor și arme - margele sfinte, care trebuie să fie încărcat.

Distrugătoare Clasa Ninja - abil și războinici neînfricați, atacul lor cu viteza fulgerului, și capacitatea de a lupta simultan două arme le oferă un avantaj mai mare.

Clasa de Archer pentru cei care sunt utilizate pentru a lupta variat, așteptați și vânătoare.

Clasa Spadasinii, dimpotrivă - pentru cunoscatori corp la corp, ele nu sunt mai putin adept decât Ninja, de asemenea, posibilitatea de a controla arma cu ambele mâini.

Clasa Warrior - clasa a pregătit fizic. Numai Warrior poartă armuri grele și poate rezista cel mai puternic inamic în corp la corp.

Clasa preoțească este reprezentată de cele două ramuri opuse

• Preoți Foc

• Preoți apa.

Clericii de apă - este protecția magicieni pașnic pe care o folosesc vrăji lor, deși armele bine gestionate și convenționale.

Preoții foc - creaturi mistice care folosesc puterea de a vrăji lor pentru acțiuni distructive.

Deci, face cunoștință mai strânsă cu parametrii claselor propuse pe care le creați de caractere și unic și irepetabil lor. Apropo, individualizare erou aici totul este în regulă, puteți modifica parametrii sale externe, folosind principiul așa-numita personalizare - acest principiu la toate jucăriile on-line din China ciudate.

Voyage joc online este interesant pentru mediul său - aici, în afară de mafioti migrator de obicei se pot întâlni, de asemenea, una dintre cele patru sefi, monștrii cu litere mari, ca să spunem așa. Suna-i fiară dezastruos, zăpadă Banshee, teratoamele Dragon. Vânătoare de acesti monstri este întotdeauna o prioritate, ca și pentru ei, puteți obține un premiu bonus substanțial.

În ceea ce privește sistemul de luptă, joacă Conqueror live, pur și simplu, în sensul că nimeni nu ar trebui să fie întrebat înainte de a ataca, adică, principiul de PvP liber (lupte între jucători). Dar dacă nu sunteți un susținător de o asemenea manieră de luptă, atunci vă rugăm să se aplice la un duel, și lupta nobil. În afară de o singură luptă, jocul este disponibil lupte de clasă Conquerors, lupte de clan și bresle.

În toate cele de mai sus, veți juca jocul online Conqueror la nivelul de 120, de asemenea, mai mult va urmări procesul de renaștere. Aceasta sugerează o posibilă schimbare a clanului și exterioare, noi competențe și mult mai mult. Pe scurt, stimulentul pentru o lungă perioadă de timp pentru a juca jocul on-line Voyage destul de bun. A se vedea pentru tine.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more