Marcaje

Secolul 21 la amiază

Nume alternative: Secolul 21 la amiază

Space joc on-line a zilei secolului 21 va invita la a crea și dezvolta propria lor colonie pe una dintre planetele din sistemul solar, precum și încerca mâna lor în cucerirea de noi teritorii pentru extracția de resurse unice. La prânz secolului 21 on-line vă va construi baze, dezvoltarea infrastructurii, caută important pentru resursele de dezvoltare și toate acestea pe fundalul peisajelor cosmice-urban.

A zilei de joc din secolul 21 on-line creat pe motor, Flash, astfel încât configurația computerului expuse unele cerințe de sistem. Deci, pentru a juca din secolul al joc online de prânz 21 necesită un PC

• sistemul de operare Windows 98/2000/XP sau Vistax32/Seven,

• Procesor Pentium 3 de 800 MHz și mai sus,

• 256 MB de RAM,

• 64 placa video MB sau mai mare,

• o conexiune stabila la internet.

• Adobe Flash-player.

În ceea ce pentru browsere, secolul 21 a zilei de joc on-line, care este susținută de toate browserele.

Intrare în secolul 21 de joc a zilei începe cu fraza "a intra în Academia", faceți clic pe el și înainte de a veni sa completati datele de teren. Introduceți

• porecla - porecla

• adresa căsuței poștale curent

• Parola

• cod de verificare.

Pentru a verifica prânz secolului 21 a fost finalizat, acordul de utilizare și să accepte pe link-ul pentru a activa contul dvs., acesta este în scrisoarea care vine de e-mail specificată.

Deci, la înregistrarea on-line amiază secolul 21 confirmat și tunetul de războaie intergalactice ajungi in aceasta realitate cosmică interesant. Începi să joci la prânz secolul 21 planeta Orion, acesta va fi locația dumneavoastră personal. Caracterele aici sunt standard, dar puteți alege una dintre cele trei facțiuni:

• colonizatori

• comercianți

• pirați.

Nave spațiale, de asemenea, atribuită la standardul ai citit doar parametrii săi.

Deci, în viitorul apropiat, sau va câștiga și de a explora noi teritorii, sau să dețină economii sau să călătorească în pirat spațiu cu intentii rele. Ei bine, până în prezent, sarcina de prioritate va fi echiparea propria colonie, pentru a "acoperi partea din spate."

Principala resursă în galaxia - este energie. Puteți să-l lua de la centrala electrică, care va trebui să construiască. În închisoare, puteți construi, de asemenea, fabrici, care va asambla module pentru nave spatiale. Dvs. de sarcină principală în această etapă - construi propriul dvs. flota, singura cale prin care se poate deplasa în condiții de siguranță în jurul galaxiei, dar în cazul unui atac pentru a da un răspuns adecvat.

Resursă la fel de important - de hidrogen, care zbura nave spațiale. Extrage-l la fel de important ca și energie.

În afară de acestea, există pe resursele planete, cum ar fi cupru, siliciu și aur. Oricare dintre aceste resurse pentru tine pentru a produce nano-roboți vor fi consilierii fideli din toate lucrările.

În secolul 21 Noon juca un deosebit de interesant, deoarece se poate reface flota nu numai pentru a construi o instalație pentru producerea de nave spațiale. De exemplu, aveți posibilitatea să atace în continuare navele, jefuit-le, având la bordul navei. Și pentru că nu au neapărat o navă spațială și o grămadă de experiență chic. Aici importantă bine tactica și înălțime, desigur. De asemenea, pentru a flotei sale pot adăuga nave în derivă, le ia în câlți și du-te la colonia, acolo nano-roboți vor avea bomboane.

Cea mai mare amenințare, mai ales pentru o fracțiune de comercianți sunt străini, care sunt numite Trinnitami. Acest pirați străin, scopul lor - resurse rulote. Observați le vine aproape imposibil, astfel încât accentul în apărarea împotriva lor - este viteza de reacție. Bine și masă - cea mai mare flota dumneavoastră, cu atât mai ușor pentru a juca jocul online, secolul 21 a zilei pentru toate ramurile de dezvoltare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more