Marcaje

Full Pi

Nume alternative: Full P

Full Pi on-line - este un browser joc de aventura online, creat în stilul de benzi desenate ironic, thriller post-apocaliptic, cu o mulțime de soi, cu umor atras mutanți, zombi și monștri.

Plot este aceasta: o catastrofă mondială, după o explozie Hadron Collider forțat supraviețuitorii lupte pentru viața lor într-o atmosferă de judecata de apoi. Printr-o coincidenta, vinovat de ceea ce sa întâmplat este personajul tau, care calatoreste acum în lume în schimbare, separarea amestec de puzzle-uri de complot și de a distruge creaturi mutante înfiorător. După ce a supraviețuit Full Pi, trebuie să salvați întreaga omenire.

Cerințe de sistem sunt neglijabile, ca acest joc browser. Acesta poate fi jucat de pe orice calculator cu acces la Internet, aceasta nu are nevoie de pre-instalare. În scopul de a juca jocul online Full Pi, ai nevoie de un serviciu gratuit de înregistrare Full Pi.

Alăturați-vă în joc Pi completa merge ca aceasta: jocuri online, faceți clic pe "Play", apoi introduceți numele de utilizator (numele dvs. în joc), selectați sexul și tipul de caracter.

Apoi, trebuie să creați, sau mai târziu, nu poate fi conectat cu aceleași date de conectare. Faceți clic pe butonul "Înregistrare", introduceți adresa de e-mail și parola. În acest Pi înregistrare completa este finalizată. Acum poți să te joci acest joc on-line completa Pi.

Jocul vă oferă posibilitatea de a alege din trei tipuri de personaje masculine și trei femele, care diferă în caracteristicile lor.

  • Putere - Musculoasa avantaj și Amazon
  • Stunt Bestia și folosite în luptă truc
  • Avem Egghead și inteligent cunoștințe pentru a crește protecția

Construit joc Pi completa on-line, în special cu privire la îndeplinirea sarcinilor și lupte quest împotriva monștri de calculatoare sau a altor jucători. Face treaba, veți primi o recompensă de arme și lucruri utile. Sarcinile sunt executate în ordine strictă.

Luptele din joc să aibă loc în etape, fiecare rândul său, este limitată în timp. Dacă nu aveți timp pentru a face o mutare, va fi plasat în atac aleatoriu și accident vascular cerebral merge la adversarul.

Acest joc on-line completa P are două tipuri de locatii: de luptă și de pace. În luptă vei umbla locații pentru misiuni, ele sunt pline de zombie și mutanți, distrugerea lor va crește nivelul și umple arsenalul de arme și provizii. De asemenea, acolo puteți găsi lucruri de valoare care pot fi utilizate sau vândute ulterior pentru fabricarea de arme.

În locații pe timp de pace luptele sunt deținute, va veni înapoi pentru a cumpara cele necesare în luptă sau de a vinde ceva care nu aveți nevoie de a cumpăra instrucțiuni pentru a face lucruri noi și de a obține noi locuri de muncă.

Completa Pi joc on-line oferă o mare varietate în alegerea de arme, aceasta este parte dintr-un set de haine pentru fiecare a caracterului. Arme care urmează să fie cumpărate, puteți obține ucis de un monstru, sau do it yourself în conformitate cu instrucțiunile. În ceea ce privește protecția, anumite armura protejează împotriva anumitor tipuri de daune:

  • Fizică
  • Foc
  • Ballistic

De asemenea, pentru victoria asupra inamicului, va fi disponibil:

  • "Ukrashaki" , care a spori capacitatea de caracterul;
  • Raskhodka arme și armuri suplimentare (atacator, stimulente, grenade, bombe)
  • Abilitățile Fitch (personaj supranatural apare după accident), pentru a vă ajuta să joci la Full Pi. Ele pot provoca daune la inamic, precum și vindeca proprietarul

Pentru a ajuta personajul, puteți alege una din trei sateliți animale de companie: Raven - mai potrivite pentru protecția caractere Vargan - pentru caractere de putere Kisssa - pentru îndemânatic. La nivel superior poate fi în joc Pee complet domesticit noi sateliți, în cazul în care există resursele necesare. Toate animalele de companie cu fiecare nivel în creștere în capacitățile sale, crescând șansele de caracter și ajutându-l în luptă.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more