Marcaje

Validarea aici

Nume alternative: Moswar

Joc online Validarea aici - ironic popular joc de browser gratuit. Destin Development Company a lansat jocul în 2010, iar de atunci, datorită umorul său extraordinar, Validarea aici on-line a câștigat popularitate mare. Validarea aici poți să te joci cu aproape orice calculator. După cerințele de sistem pentru joc sunt minime. Condiția principală este prezența a browser-ului. Rulați o interfață joc simplu, puteți folosi mouse-ul și tastatura. Intrați în lumea cinic de la Moscova va ajuta sa Validarea aici pentru a înregistra. Vă pot apărea ca nou-veniții sunt sau pot juca rolul de moscovit nativ. Acest lucru este în funcție de dorința dumneavoastră. Înregistrare Validarea aici un proces destul de simplu. Pentru a înregistra un nou personaj, aveți nevoie pentru a decide cine v-ar dori să fie și introduceți următoarele date:

1) Introduceti parola inventat

2) Această adresă de e-mail

3) Numele original al personajului tău

Făcând clic pe Înregistrare, puteți imediat Validarea aici pentru a juca și să se bucure de poveste jocuri online interesante. Alăturați-vă în joc Validarea aici făcute locuitori ai capitalei virtuale de Rusia. În corectitudine, trebuie spus că jocul afișează evenimentele curente de la Moscova de astăzi, astfel tot ce se întâmplă este foarte aproape de realitate. Ridica-ti capul, îndreptați umerii și marș cu mândrie de-a lungul străzii! Amintiți-vă că oricine ai fi, sansa de succes nu o poate lua!

Dacă vă decideți să devină un moscovit nativ, pentru a dovedi că acest oraș nu este "cauciuc" și nu poate fi primit cu brațele deschise orice vin în număr mare aici. Dar dacă sunteți curioși să experimenteze dificultățile vieții de oraș pentru un simplu provincial, și ați venit pe la Moscova invitat, atunci va trebui să treacă prin. Dovedi că cuceri oraș mare pentru a vă prin forță! După Moscova - pentru toată lumea!

Joc online Angry animale de companie pregătit o aventură. Dacă doriți să supraviețuiască în acest oraș crud și frumos în același timp, asigurați-vă că pentru a sta în jurul chiar nu au.

Jocul este bine dezvoltat sistem de căutare. Juca jocul on-line Validarea aici, veți fi efectuarea o varietate de sarcini. Și puteți lua, de asemenea, parte la lupte. După toate, sistemul de PvP nu este pe ultimul loc. Curajos va apela lupte "perete in perete". Pentru a participa la războaie clan, vă rugăm să fiți curaj și rezistență. Doresc sa experimenteze graba de adrenalina? Nu este o oportunitate de a jefui Korowai, sau chiar o bancă. Crea gasca ta împreună și aranja atacuri. Asa ca va fi mult mai probabil pentru a reuși.

Un alt joc on-line Validarea aici, având în vedere posibilitatea de a patrula pe străzi să mituiască poliția să-și sape linie de metrou, du-te la locul de muncă, de a se angaja la cumparaturi, du-te la sala de sport pentru a îmbunătăți corpul tau, uita-te la "The Hunting Club", care reunește cei mai înrăiți fraude, și mai mult. Ocupații cum puteți vedea pentru tine, foarte mult! Cu toate acestea, pentru a reuși într-adevăr, aveți nevoie să aibă grijă cu privire la acumularea de capital. În cazul în care face fără banii noștri într-un timp! Jocul oferă următoarele resurse:

Dragă

Stele

Cristale

Aur.

Stelute, cristale și aur pot fi extrase în timpul jocului și apoi cheltui pe diverse bonusuri și lucruri de cumpărare. Mierea este o monedă universală. Cu ea, toate bunurile achiziționate, datorită lui, nu va fi refuzat în orice serviciu. Dar pentru a obține miere, pot investi doar reală. Cumpăra miere au posibilitatea de la orice nivel, chiar și la începutul jocului. În acest caz, juca jocul online Validarea aici va fi mult mai ușor.

Validarea aici joc on-line este format din 14 nivele. Pentru a trece la fiecare nivel nou, trebuie să fi primit o anumită cantitate de experiență. Vymerivaetsya Calligonum în unități. Pe măsură ce nivelul de oportunități suplimentare deschise. Jocul este tot interconectate. De exemplu, aveți nevoie să se uite la disc de bază. Aveți nevoie pentru a avea un laptop, și îl puteți cumpăra doar acasă. House, la rândul său, este afișată în al treilea nivel. Apropo, cu casele lor, puteți lua un chiriaș și de a primi bani în plus. În ceea ce privește munca, de la nivelul 2, puteți obține doar într-un restaurant, sau, mai rău, pentru a curăța toalete pentru un penny. Și cu un nivel crescut de o șansă de a obține un loc de muncă mai bine plătite. Nivelul 5-a va oferi acces la mina, care deține rezerve de cristale. La nivelul 6, poti sa te duci deja în jos tunel pentru a urmări de caractere, numite "Krysomahi pentru crimă care primesc 700 de monede de argint. Mergând pe joc, urmați îmbunătățirea caracteristicilor sale (de rezistență, de sanatate, Charisma, de calificare, de ingrijire). Pompare caracter, poate chiar să devină un maior. Și este anumite avantaje.

Din Validarea aici joc online este proiectat să se odihnească toate la fel, interfața sa este destul de simplu. Tu nu va avea probleme cu gestionarea și disponibilitatea de informații mai referinta. Acest joc on-line superb vă va atrage cu siguranță prospețimea ideilor sale. Umor inerente în joc nu vă va lăsa indiferenți. Vino verifica și asigurați-vă că este o modalitate foarte bună de a înveseli petrecere a timpului liber! Care este gustul tau, câștiga sau apăra Moscova? Identifică rapid și a apărat cu încăpățânare poziția sa. Să Fortune zâmbește la tine, care parte ar ești!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more