Marcaje

Portkosti 2

Nume alternative: Portkosti 2

Portalul jocului 2 este o continuare demnă de un excelent proiect. Acesta este un proiect realizat în genul originalelor puzzle-uri originale. Prima parte a jocului a ieșit în 2007 și a devenit imediat favoritul multor jucători. Deja în 2010, dezvoltatorii au anunțat lansarea sequelului, iar la începutul anului 2011 a avut loc deja o prezentare oficială. În continuarea proiectului se dezvoltă jocul declarat anterior. De-a lungul jocului, va trebui să rezolvați tot felul de puzzle-uri care sunt construite pe funcționarea unui dispozitiv special care poate crea portaluri sau, dacă este mai ușor să vorbească, transporta instantaneu oamenii dintr-un loc în altul.

Portal 2 RS se mândrește cu prezența unui mod de cooperare, datorită căruia misiunea poate fi depășită împreună. Evenimentele principale ale jocului au loc la un moment dat după acțiunile descrise în prima parte a jocului. Puteți vizita personal laboratorul abandonat specializat în studiul portalurilor.

Pentru ca jocul să pornească pentru tine, va trebui să descărcați pre-Portal 2. Până în prezent, puteți descărca gratuit jocul din portalul Steam, unde fișierul de instalare vă va costa doar 12 dolari. După ce instalați jocul pe computer, puteți afla că personajul principal rămâne aceeași fată drăguță Chell, care se va confrunta cu supercomputerul nu destul de echilibrat, dar extrem de inteligent. Pentru cei care preferă să joace în Portal 2 folosind modul cooperativ, va fi disponibilă o poveste separată.

Când vă aflați la a doua parte a jocului, vă dați seama că predecesorul său a fost doar un experiment, o antrenament de succes înainte de a lansa ceva strălucitor. În noul proiect veți găsi un număr mare de elemente noi de joc interesante. Și chiar și în ciuda faptului că durata jocului Portal 2 a crescut semnificativ, acei jucători care au reușit deja să testeze personal proiectul, susțin că tranziția rămâne cel mai important dezavantaj. Și încă o problemă este faptul că devine neinteresantă reluarea jocului pentru că toate puzzle-urile și puzzle-urile pentru prima dată sunt atât de uluitoare încât este pur și simplu imposibil să uităm trăsăturile trecerii lor.

Pregătește-te să joci Portal 2 vei fi entuziast și concentrat. După ce ați învățat puțin despre prima parte, puteți trece în siguranță la misiunile celui de-al doilea. Veți fi plăcut surprinși de o grafică excelentă și o muzică plăcută de înaltă calitate. Dacă mai devreme a fost necesar să supuneți toate mijloacele la îndemână, pentru a vă proteja de gloanțe, atunci în continuare, dezvoltatorii au pregătit mai multe trucuri originale, cum ar fi lentilele care refractează lumina, laserele și alte caracteristici.

Pentru a experimenta totul, desigur, trebuie doar să descărcați și să testați personal jocul și vă puteți familiariza superficial cu avantajele vizionând Trailer Video pentru Portal 2.

 

Portal 2 este un joc de puzzle pentru prima persoană