Marcaje

Ultimul bastion

Nume alternative: Ultimul bastion

Browser bazat joc on-line ultimul bastion ascunde o lume mare plina de aventura fantezie. Această jucărie minunat nu are nevoie pentru a instala oricare dintre caracteristicile sale speciale de la PC sau telefon mobil, pentru că funcționează pe platforma WML. Cu alte cuvinte, pentru a juca jocul on-line ultimul bastion, ai nevoie doar de o conexiune la internet și un tip de browser modern Opera.

Alăturați-vă într-un joc de ultimul bastion necesită completarea în următoarele domenii:

1) Numele dvs. de utilizator (numele din joc).

2) Nume real.

3) City of sejurului dumneavoastră.

4) podea.

5) Race, în care joci.

6) E-mail eficiente.

Pe aceeași pagină - de inscriere Ultima Bastion - vi-l prezint pe scurt cele cinci curse cu fantă

1. Oameni - au caracteristici medii, dar sunt războinici, prin natura.

2. Elfi - foarte rapide și precise în bătăi.

3. Gnomi - mereu blindate (armura de luare propriu) și nu creaturi slabe.

4. Orci - viteji in batai lor. Plumb în acest domeniu.

5. Hobbits - cel mai mic narodec creștere, dar extrem de uvorotlivy.

Apăsând butoanele în continuare "în joc", etapa ultima bastion de înregistrare on-line poate fi considerată finalizată cu succes.

Prima sa misiune joc ai de la bun început - pescar vechi din sat. Doar amintiți-vă înainte de a rula de locuri de muncă să achiziționeze arme. Pentru a face acest lucru, urmați cu strictețe la nord - de a Stoungard oraș la tamoshnem magazin.

Indiferent de alegerea ta de rasă, eroul va fi prezent și de a dezvolta următoarele cinci caracteristici:

• Luck - afectează capacitatea de a înscrie un hit critic ("critical" traumă maxim posibil) și o șansă rară de a furnizarea subiectul (puteți găsi fie sau bat cu monstri).

• Putere - afectează eficiența de atac și apărare.

• Agilitatea - vă permite să joace acest joc on-line ultimul bastion, dodging atacurile inamice.

• Rezistență - afectează eroul rezistenței în ceea ce privește sănătatea și capacitatea sa de a permite suporta orice cost (de inventar).

• Intuitia - afectează greve de precizie.

În plus, ultimul bastion al jocului online, are propriile sale de moralitate! Cu toate acestea, aici acționează ca o valoare materială. Ca și în viața reală, moralitatea este împărțit în:

A) pozitiv → vă permite să cumpere lucruri în magazine la prețuri mai mici,

B) → impact negativ asupra cursei, cauzate de forța armelor.

Datorită ultimul bastion de quest-uri pentru a juca, cu siguranta, acesta va fi mult mai interesant, datorită implementării cu succes a acestora pot câștiga experiență, bani, sau aceleași morala. Un pic de bani: moneda de joc se numește "dinari." Deși contul dvs. de îndată ce începi să joci ultimul bastion, și nu va fi perceput 50 de dinari, în viitor, "a trăi confortabil," va trebui să lucreze sau să ia parte la lupte plătite.

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că, din cauza undemanding de trafic, va avea unde să rândul său, nu vă faceți griji: juca zona este suficient de extinsă pentru a permite jucatorilor de a călători și de a găsi o mulțime la această grămadă de aventuri. Același lucru este valabil pentru arme: Ultima Bastion online oferă destul de o gamă largă de arme și muniții, și este puțin probabil să se simtă jigniți în acest domeniu.

În cazul în care în orice moment, stau într-o lume joc imens numit Arden (doar trimite aici ultimul bastion de joc on-line), pe care doriți să verificați istoria sa, puteți vizita biblioteca locală pentru studiul există cronici. Și în afară de faptul că vă așteptați mai multe aici tot felul de interesant. Vino și vezi pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more