Marcaje

Ultima bătălie

Nume alternative: Ultima Combat

Last Battle online - multiplayer role-playing joc de logica in stil fantezie.

Joc online ultima bătălie nu impune cerințe de sistem specifice, atâta timp cât aveți o conexiune la internet si un browser.

Alăturați-vă în joc Last Battle cere o poreclă - numele de personajul tău, fii atent, pentru că nu poți schimba nickname-ul. Apoi, aveți nevoie pentru a introduce și e-mail, parola și precizează sexul personajului. Ultima înregistrare Battle Online închide pe selectarea cursa dorită și introduceți codul din imagine pentru a vă asigura că nu sunteți un bot. Nu uitați să luați acordul de utilizare.

Last Battle joc online vă oferă o gamă de două curse:

- Noble elfidy

- Nekrolandtsy Viteazul.

În acest moment al jocului de reprezentanți ai ambelor curse aproximativ egal. Indiferent de rasă pe care o alegeți va depinde de interfața de joc, atunci când joci jocul on-line Ultima bătălie. Caută Elfidy lumina și bunătatea, și nekrolandtsy - de distrugere rău. Curse variază foarte mult în aparență, precum și armura și de muniție aferentă. În plus, diferite seturi de haine sunt introduse pentru caracterele de sexe diferite.

Last Battle joc online, are un sistem de luptă foarte original. Expunerea trei chips-uri consecutive (pietre sau craniu) de aceeași culoare, lupta lovituri comerciale. Prin urmare, rezultatul luptei depinde nu numai de nivelul de un luptător, care este fie un magician sau un războinic, nu numai pe armuri și arme său, dar, de asemenea, de la gândirea logică de jucător și priceperea cu care el dispune de resursele disponibile. Prin urmare, a recomandat ca jucătorii te uiti la forumul, care este o discuție animată de posibile tactici și strategii care pot duce la o victorie in lupta.

Luptele sunt două opțiuni:

- Duel. Te lupta unu la unu cu caracterul de nivelul tău.

- Luptă haotic. Această luptă a servit aplicație specială, și toți cei care au avut timp de un minut doresc să participe la lupta, împărțit aleator în două echipe.

Dacă vă dor în timpul unei lupte mai mult de trei ture, va fi descalificat. Pentru victoria puteți câștiga experiență și bani.

În plus, pentru uciderea unui jucător personaj într-o luptă dreaptă, puteți obține o medalie, sporind anumite caracteristici. Ei bine, dacă nu norocos, medalia poate cumpăra diamante.

Personajul tău atunci când te joci în ultima bătălie, pentru a primi bunuri proprii, în care acesta poate să crească plante pentru vindecare poțiuni și poțiuni care cresc puterea (acesta va fi propriul bucătar cu un mojar cu pistil). Elixiruri pot bea numai înainte de lupta. Proprietatea poate livra încă o statuie special la poalele care veți găsi apoi elixire rare. În cazul în care o astfel de tam-tam nu sunteți mulțumit, setul standard de elixiruri și poțiuni puteți cumpăra într-un magazin special. În plus, în oraș, puteți găsi o mulțime de instituții diferite, cu diferite funcții necesare pentru a juca cu succes în ultima bătălie. Acest

- Shop

- Cumparare,

- Fierărie

- Taverna

- Bank.

La magazin poți cumpăra o mulțime de lucruri, și armură, dar unele dintre aceste elemente va fi capabil să se îmbrace atins doar un anumit nivel. În plus, necesitatea de a repara armura sau colecta-te de resturi care rămân pe câmpul de luptă după un adversar învins.

Când joci jocul on-line Ultima bătălie, atunci veți avea posibilitatea de a intra în Uniune, acorduri cu alți jucători, și quest-uri - Misiuni cu o mulțime de puzzle-uri inteligente și pericol ascunde la durata de viață a personajului.

Nivelul maxim de dezvoltare a caracterului în acest moment - a unsprezecea. Jocul este în testare beta.

Ultima bătălie Înregistrarea se va deschide in fata ta un mic, dar interesant într-o lume în care nu doar puterea și nivelul, dar logica poate ajuta pentru a obtine victoria!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more