Marcaje

Masters

Nume alternative: Masters

Lords online - multiplayer gratuit fantezie joc de rol cu ​​un sistem de lupta unic.

Joc Lords online nu se aplică la jocuri care necesită un calculator foarte puternic pentru a juca, și este accesibil din orice browser de internet. Pentru a reda în Camera Lorzilor, veți avea nevoie de:

· Conexiune internet

· Browser de Internet Internet Explorer sau modificări recente similare [ _1_]

· Flash Rlayer cea mai recentă versiune.

În momentul de față, pentru a îmbunătăți accesul la jocul client joc dezvoltat - un program special, care va avea nevoie pentru a instala pe computer. Pe drum afară de creatorii jocului au promis să raporteze separat.

Alăturați-vă într-un joc similar cu recepție Lords în cele mai multe jocuri on-line, asa ca nu ia mult timp și nu va cauza multe probleme. Pentru a începe juca în Masters, va trebui doar să completeze în anumite domenii:

· Scrieți numele dorit,

· Pentru a introduce parola si repeta-l,

· Pentru a introduce adresa de căsuța poștală

· Pentru a alege sexul de personajul tău,

· Sunt de acord cu termenii acestui acord și să citiți regulile de joc [ _1_]

· Introduceti codul din imagine.

Înregistrare Lorzilor ar putea să nu nevoie, pentru că pentru cei care doresc să verifice cât de mult le place acest joc, este posibil pentru a testa lupta.

Joc Lords Online este un două tabere aflate în conflict:

· Lumea Denei

· Lume Elgot.

Nu se poate învinge generalii inamici lumi caută în ajutor. Sunteți invitați să devină una dintre aceste comandanți de partea pentru care te lupti.

Când începi să joci jocul Lords Online, veți observa că acest joc a luat cel mai bun din toate cele mai populare jocuri de acest gen. Armata ta va consta de creaturi, fiecare dintre care dețin tacticile lor în luptă, puteți cumpăra adepți și de a gestiona, precum și să nu uităm că pe alinierea corectă a forțelor în domeniul de multe ori depinde de victoria sau înfrângerea.

Pentru a juca acest joc online Lords, trebuie să alegeți care dintre cele patru rase vor aparține personajul tău:

· Elves

· Gnomi

· Undead

· Demoni.

Personajul tau se va dezvolta, ridicarea nivelului său în timpul luptelor. Uciderea monștri, vei fi răsplătit cu artefacte rare. Lupte iubitorii cu alți jucători, desigur, va incanta bătălii masive controlul asupra punctelor cheie de resurse, raiduri în teritoriul inamic, unu la unu luptă.

Joc Lords Online dispune de un sistem de lupta unic cu un afișaj vizual de toate tehnicile de luptă și se mută de fiecare caracter. În plus, fiecare luptă este înregistrată și apoi îl puteți vizualiza din orice punct, atât din armata lui, și de armata inamicului, văzând pentru ei înșiși ceea ce tactici folosite de către vrăjmașii voștri.

Puteți crește armata ta de adepți, care constau în patru clase:

· Warriors

· Magicienii

· Arrow

· Charmers.

Fiecare clasă are propria cale de dezvoltare, cu un set de expertiză este dezvoltarea de abilități, vrăji noi devin disponibile, și chiar schimba aspectul de adepți.

În plus, fiecare jucător va fi mulțumit cu locul sferică, care în joc mai mult de o mie. Puteți admira frumos apus de soare în elfii țară sau cutremure în groază, uita la picioarele lui pe teritoriul demonilor.

Jocul are o mare varietate de îmbrăcăminte, amulete, artefacte, arme, vrăji și poțiuni. Prin combinarea lor, puteți crea o armată unică și cu adevărat invincibil.

Quest-uri bine concepute, va contribui la dezvoltarea personajul tău, și va oferi, de asemenea, posibilitatea de a obține un trofee rare și puternice. Număr de quest-uri este în continuă creștere.

Înregistrare Lords Online se va deschide înainte de o lume din care nu doriți să intre pe curând.

 

Masters de înregistrare