Marcaje

Dominația totală

Nume alternative: Dominația totală
Jocul Total Domination diferă cu o grafică memorabilă, o acțiune de voce de înaltă calitate și oportunități largi de interacțiune între jucători.

Cerințe de sistem

Cerințele de sistem vor mulțumi tuturor: pentru a încerca mâna la bătăliile post-apocaliptice, veți avea nevoie doar de un computer și de Internet. Creditele sunt primite ca impozit pe populația sectorului. Mai mulți oameni - mai mulți bani.

  • Crystals - pot fi obținute prin ridicarea nivelului și pentru îndeplinirea sarcinilor. Aceasta este o resursă universală pentru care sunt dobândite toate celelalte.

Technologies

Arborele tehnologic promite jucatorului o comoara de cunostinte si un transport de oportunitate. Fiecare nouă tehnologie este deschisă numai după studierea tuturor celor anterioare pe ramură. Unele dintre ele nu pot fi studiate fără construirea unor clădiri. În consecință, multe clădiri din sector nu pot fi construite până când nu au fost studiate anumite tehnologii.

Building

În joc există multe clădiri diferite, fiecare dintre care își îndeplinește rolul. În total, există 5 tipuri de facilități, precum și oportunitatea de a extinde sectorul și de a utiliza serviciile pieței negre. Clasele disponibile disponibile:

  • Resurse - orice clădire asociată cu obținerea de uraniu, titan sau credite.
  • Command - centre de coordonare de diferite tipuri.
  • Cămine militare și fabrici pentru producerea de echipament militar.
  • Structuri protectoare - defensive, cum ar fi pereți, porți, turnuri și arme.
  • Decorative - decoratiuni utile suplimentare ale sectorului. De exemplu, un robot reparator.

Troops

Playerul are la dispoziție 4 tipuri de trupe, dintre care fiecare oferă un număr mare de unități:

  • Infantry.
  • Automate auto.
  • Artillery.
  • Aviation.

Procesul jocului

Total Domination online vă permite să vă dezvoltați propriul sector prin extragerea resurselor, construirea de clădiri și tehnologii de învățare. Distribuția cu succes a forțelor existente le va permite să-și extindă posesiunile și să consolideze armata. Pe harta lumii, pe lângă sectorul dvs., există sectoare ale altor jucători, precum și locații libere care pot fi jefuite sau protejate de jefuire. În jocurile Total Domination - o sursă sigură de experiență suplimentară și chiar de unități militare. Explorați și atacați pentru a vă completa resursele. Intrand in clan, vei primi bonusuri suplimentare. În cele din urmă, există multe șanse ca o singură persoană să își păstreze poziția pe câmpul de luptă?

Cum să câștigi fără un donat?

Jocul oferă posibilitatea de a obține băuturi virtuale suplimentare pentru bani reali. Unii jucători sunt destul de mulțumiți de această oportunitate, dar alții refuză în mod categoric să investească ceva în lumea jocurilor. Pot câștiga fără un donat? Da. Strategia totală de dominație este gratuită. Nu numai să jucați, ci și să câștigați. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de răbdare și de cunoștințe despre toate trăsăturile jocului, despre economia sa și despre strategia de a conduce războiul. Dar arma principală în mâinile tale va fi diplomația. Comunicați cu alți jucători, căutați prieteni și aliați, intrați în clan și niciun donator nu vă va putea învinge.

Domnul total de joc impresionează cu anturajul și domeniul de aplicare post-apocaliptic. Această strategie oferă oportunități extinse de interacțiune între jucători: trebuie să găsiți aliați, să vă asigurați sectorul de inamici, să atacați sectoarele rivalilor, să faceți schimburi cu vecinii. În Total Domination jocul este recomandat pentru fanii jocurilor MMO.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more