Marcaje

Primal Carnage

Nume alternative: Primal Carnage

Joc Primal Carnage este un joc online multiplayer, care trebuie să joace ca o echipă. Desigur, puteți încerca să olinochku a juca, dar, de obicei, se forțează jucători lipsea. Acest joc a fost creat în shooter stil sau o terță parte. În Primal Carnage joc trebuie să ia una dintre părți: partea oamenilor sau a dinozaurilor.

În joc Primal Carnage înregistrare în conformitate cu forța de orice utilizator. Pentru, în scopul de a înregistra în joc Primal Carnage Veți avea nevoie de:

1) Specificați adresa ta de e-mail.

2), o parolă.

Joaca jocul Primal Carnage va fi selectarea clasa ta. Jocul are următoarele clase de clasificare:

- Oameni. Ei au următoarele particularități:

1. Mercenarii sunt calificați, dar numai ei vor face față.

2. Om de știință - ei folosesc o armă cu lunetă, un pistol asomarea.

3. Commando este un mercenar care foloseste puterea de foc. Folosește o pușcă de asalt, un lansator de grenade.

4. Ranger este un ghid, care se ascunde în junglă. Armă Ranger - aceasta pusca.

5. Trapper este un vânător adevărat. Armă Catcher este o arma care trage rețea.

6. Pyro - caracterul său este greu de susținut, este foarte irascibil. Arme Pyro - de grenade.

- Dinozauri. Au fost doar șase și sunt destul de agresiv și foarte periculos

1. Tyrannosaurus Rex. Aceasta este o clasa foarte grea. Ele pot provoca daune enorme și de a face cel mai prejudiciului. Dar dimensiunile sale l-au împiedicat de luptă, ceea ce face o țintă ușoară. Atacul său - este musca și calce în picioare.

2. Raptor. Aceasta este o clasă care poate ataca in mod constant inamicul. Raptor Attack - o lovitură ghearele si muscatura, si arunca.

3. Dilofozavr. Aceasta clasa este o clasa de sprijin. El poate ataca inamicul de aproape la fel de bine ca până acum. Principalul său atac - o muscatura otravitoare.

4. Pteranodon. Aceasta clasa este inteligență reală. Se uita în jos și spune, a altor dinozauri, unde inamicii lor. Primar Attack Pteranodon - o musca si aderenta.

5. Karnotavr. Aceasta clasa de rezistență medie. În luptă, pe care o folosesc viteza lor unic și greutatea ta pentru a învinge dușmanul. Atac din această clasă - și o lovitură de cap puternică mușcătură.

6. Spinosaurus - un nou dinozaur, care este un substitut pentru celebrul T-Rex. El arata ca un Tyrannosaurus, dar este mult mai puternic lovituri.

În Primal Carnage joc online juca așa cum va fi în mod normal, și posibilitatea de a folosi roboții și joc singpleera.

Joc Primal Carnage on-line ar trebui să fie de până la cinci clase. A le utiliza ca o echipă. Dinozaurii pot fi controlate doar de la o terță parte, dar cei de la primul.

Abonează-te joc online Primal Carnage gratuit și bucurați-vă de timpul petrecut. Deveni una dintre părțile aflate în conflict și de a câștiga o victorie completă.

Asigurați-vă că norocul este mereu cu tine, și cel mai important joc online, Primal Carnage ridica mereu starea ta de spirit și a distrage atenția de la rutina de zi cu zi.

Mult noroc în lumea jocurilor de noroc lupte Primal Carnage on-line!

 

Primal Carnage înregistrare on-line