Marcaje

Prim Mondial

Nume alternative: Lumea Prime

On-line prim Mondial - această strategie revolutionara nou cross-platform sociale, care se opune fiecare alte două națiuni: regatul Doctor și Adorniyskoe. Concurența este de Prim - cea mai importanta resursa, posedă stocurile pe care le puteți schimba echilibrul de putere ...

Pentru a incepe jocul este nevoie înregistrarea prim-mondial. Prim-Lumea joc online necesită instalarea clientului de joc, care pot fi descărcate direct de pe site-ul web.

Installer Size - 17 MB. După descărcarea, așteptați până când jocul va fi instalat, atunci va trebui să vă conectați prin intermediul Facebook sau colegii de clasă (în cazul în care aceste rețele sociale nu au contul dvs., este de dorit pentru a crea). În fereastra care se deschide, tastați în câmpurile corespunzătoare numele de utilizator și parola. Se alăture la acest joc Prime Lumea se termină. Puteți juca în prim-mondial. Odată autentificat, alege partidul pentru care joci jocul și introduceți numele dorit în câmpul corespunzător.

Cerințe de sistem necesare:

• Procesor: 2GHz - 3GHz

• Memorie: 1GB - 2GB

• Hard spatiu pe disc: 4 GB

• Video: GeForce6600 GT (Radeon X1300) 128 MB VRAM sau echivalent (25 fps) sau GeForce 8800 (Radeon HD 3850) 512 MB VRAM sau echivalent (40 fps)

• Sistem de operare: Windows XP SP2, Windows Vista SP1, sau Windows 7

Joc Primul World Online adăpostit la Cursa 2

• Doctor

• Adorniytsy

Fiecare rasa a reprezentat 26 de caractere, care sunt împărțite în astfel de roluri

• Killer

• Defender

• Assault

• Suport

• Unitatea de

Killer - vulnerabil în luptă normală, nu este o sursă mare de sănătate, dar la momentul potrivit poate da o lovitură zdrobitoare;

Defender - are o aprovizionare suficient de mare de sănătate și poate purta în jos inamicul considerabil;

Assault - o mulțime de energie și poate rezista la o mulțime de atacuri inamice;

Suport - acest reprezentant poate trata un camarad rănit, sau de a lua controlul asupra inamicului să slăbească atacul său;

Fighter - el poate fi aproape și de departe, nu este o sursă mare de sănătate, dar o lovitură puternică.

Fiecare personaj are un set specific de talente, care sunt împărțite în comun și unic.

Talentele generale - sunt disponibile pentru toate caracterele

Unique - aparțin în mod specific nici unul

Toate talentele sunt culori: galben, verde, albastru și violet. Talent culoare afectează puterea și utilitatea, astfel talentul de culoare galben - cel mai ușor, și cu violet - cel mai puternic.

Joc online prim-World are trei grupuri de joc caracteristici:

• General

• Atacatorii

• protecție

Caracteristici comune includ - Rating (definește campionat), GK (definește oboseala), sănătate, energie, viteză (timpul de călătorie) și sănătate și Energy Regeneration (capacitatea de a recupera rapid).

Pentru a ataca caracteristici includ - Putere, Inteligenta, viclean, Agility, Attack Range furt și de sănătate.

Pentru caracteristici de protecție includ - rezistenta (reduce daune fizice cauzate de inamic), Will (reduce efectul magic) și protecție (reduce daune fizice și magice inamic).

In magazine, care sunt în joc, puteți cumpăra o varietate de pergamente, potiuni, elixiruri și semne.

Joaca jocul prim lumea online a beligerante în mod constant cu cealaltă parte. Pentru distrugerea de războinici inamici, monstri, turnuri, și mai ales caractere inamice, eroii castiga resursă de neprețuit - Prime, care pot fi cheltuite pe obtinerea de noi talente.

Joaca prim Mondiale, fiecare jucător va fi în castelul său, care în timpul jocului trebuie să fie supărat. Crearea unei economii puternice și construirea infrastructurii elaborat - cheia pentru gameplay de succes și pentru a obține un avantaj față de alți jucători în dezvoltarea economică și PvP-lupte.

Joaca joc online, prim-Lumea nu va fi plictisit, există multe caracteristici interesante, care sunt imposibil de a descrie într-un comentariu scurt. Prim-Lumea joc online este foarte volum, prin urmare, de a vedea si de a invata tot ce ai nevoie pentru a trece prim Mondiale de înregistrare on-line și a devenit unul dintre eroii de joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more