Marcaje

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Nume alternative: Prince of Persia: The Forgotten Sands

Joc Prince of Persia: The Forgotten Sands - este o Slasher 3D, creat de Montreal «Ubisoft Montreal» la mijlocul anului 2010. Deși acest joc este un fel de continuare a Prince of Persia: Sands of Time, ea are propria poveste și gameplay-ul. În jocul Prince of Persia: The Forgotten Sands protagonistul trebuie să navigați prin diferite niveluri de joc, pentru a depăși sau de a evita capcane și de ghicitori pentru a ghici, deoarece fără ea, lupta împotriva dușmanilor. Toate că eroul nostru se pot efectua acrobație mulțumiri și posesia anumite abilități. Pe lângă eroul dezvoltă abilitățile lor și diferiții parametri și pentru a produce puncte de experiență.

Dacă încep de la Prince of Persia: The Forgotten Sands se joace, atunci asigurați-vă că personajul principal este obtinerea treptat o mulțime de abilități diferite. De exemplu, un susținător al prințului Razia lui așa-numitele forțe elementare învață.

Toate abilitățile în Prince of Persia Forgotten Sands corespund elementelor principale patra. Este prin aceste abilități pot participa la lupte, utilizați acrobație și de a rezolva puzzle-uri. Ce este această capacitate

• Air Force - de un vortex de aer format în jurul Prințul, puteți să aruncați adversarii. Folosind accelerare salt, Prince poate dramatic mai aproape de inamic de la distanță.

• apa Force - folosind explozie de gheață peste tot în jurul obține daune grele. De apă de congelare este utilizat pentru mișcări acrobatice.

• Forțelor Terestre - cu ajutorul armurii de rock de ceva timp, vă puteți proteja de atacurile inamice. Teren de memorie pentru a restabili temporar obiectele care nu sunt deja prezente.

• foc Force - folosind un traseu de foc Prince poate deteriora dușmani. Val de foc se poate întinde de la erou inamic.

Este jocul și aceasta lotiune ca "timp de retroactivitate." Gamer admisibil orice greșeală (moartea eroului, cade de la înălțime, și așa ) Se poate intoarce ceasul pentru a ajunge la un punct în condiții de siguranță în joc, sau pentru a relua jocul de la ultima salvare.

Dacă nici măcar nu poate decide dacă pentru a descărca Prince of Persia: The Forgotten Sands, atunci ai putea folosi internetul pentru a solicita un videoclip Prince of Persia: The Forgotten Sands. Văzând diverse remorci și video promoțional vă pot determina pentru tine, dacă acest lucru este același joc, pentru care doriți să-și petreacă mai mult de o oră de joc. Aceasta, desigur, contribuie la grafică excelentă.

Multe materiale video arată cât de minunat stralucitoare pe orizont, soarele radiant. Și veți vedea efecte frumos lucrate de explozii de la tir arme, și zboară pe lângă tine și aruncă aproape de tine în flăcări săgeți. Toate acest lucru este pur și simplu fascinantă, mai ales atunci cand sunt combinate cu un sunet de joc mare.

Daca esti un gamer care îi place jocuri dinamice, în care să participe într-o varietate de diferite crize de luptă, precum și pentru a rezolva puzzle-uri diferite și ieși din capcanele distanțate de-a lungul jocului Prince of Sands Persia Forgotten este sigur de a incanta. Joaca-l, vă puteți relaxa și în același timp, verifica reflexele și capacitatea de a folosi nu numai arme, ci, de asemenea, elemente acrobatice, și diverse abilități dobândite.

Vino la site-ul oficial al jocului, comanda un disc sau de a descărca o versiune electronică a jocului și să se alăture fanii de Prince of Persia Forgotten Sands.

 

Prince of Persia: The Forgotten Sands