Marcaje

Prototype 2

Nume alternative: Prototype 2

Prima parte a prototipului joc a fost acceptată de către jucători pentru "noroc". Proiectul este demonstrat foarte clar modul în care oamenii pot trăi, înzestrat cu abilități speciale de "muritorii de rand", mutanți brutale și monștri. Atenția publicului de la primul minut de joc nituite protagonistul - Alex Mercer, care cu carisma lui și forța în măsură să echilibreze toate gameplay-ul. Apropo, cu personajul principal și este conectat prima surpriză pregătit Prototype 2 buc. Dacă ești în speranța de a întâlni o Mercer preferat, atunci va fi o ușoară dezamăgire - acum, în loc va trebui să joace ofițer agresiv negru care a pierdut familia lui, deoarece vyrusa ar fi emis Alex.

În general, este de remarcat faptul că jocul Prototype 2 pe de o parte, foarte mult ca și predecesorul său, dar pe de altă parte, pare a fi proiect complet unic și unic. Acest lucru doar combustibili interesul public. Starea de spirit mai agresiv forțat să se concentreze pe joc, urmăresc îndeaproape toate acțiunile personajelor și analizarea acestora.

După cum sa menționat mai sus, jocul Prototype 2 de pe computer va fi schimbat protagonist - numit cinic Negro James Heller. El urmărește un singur scop - să se răzbune pe toți cei care într-un fel sau altul legătură cu crearea și răspândirea virusului pe întreg teritoriul statului. Mai întâi de toate, James, desigur, ar dori să răzbuna pe Alex, dar după întâlnirea cu Mercer, de asemenea, afectate de virus. Depăși imediat mai multe grade mutatii Heller, eliberat de orice standarde morale, este trimis la executarea misiunii sale.

Pentru a începe jocul, va trebui să aibă pentru a descărca Prototype 2. Fă-o rapid și ușor prin vizitarea paginii Steam MAGAZIN, în cazul în care fișierul de instalare este în valoare de numai 30 dolari. După configurarea unui proiect, puteți începe jocul. Dacă v-ați jucat prima parte, veți observa cu siguranță o diferență majoră - doar după începerea gameplay protagonist are cele mai multe dintre aptitudinile și abilitățile pe care Mercer primit doar după efectuarea anumitor sarcini. Pentru a video capturat de Prototype 2 trailer perfect clar că James prerasno poate rula pe pereti, zbura în cer și arunca masini ca mingile de tenis. Ne putem imagina doar ceea ce o forță Heller va avea cel puțin mijlocul jocului!

Joc Prototype 2 va demonstra cum pofta de mancare poate avea un supraom. Ai vedea personal cum James înghite prada și, în același timp, pentru un complet ia forma sa, această caracteristică, de altfel, ne permite să pună în aplicare strategia cea mai nebun. Deci, înghițire unele gardian de ordine, puteți, înarmat cu un pistol, a alerga de la baza de neobservat. Mâncat aspect monștri nu se schimbă, dar permite abilitatile lor.

Privind la împușcat pentru jocul Prototype 2 videoclipul trailer, din greșeală lovit de amploarea proiectului.

 

Prototype 2