Marcaje

Câinii de Război

Nume alternative: Wars Psi

Multiplayer online role-playing câinii de război oferă pentru a juca în realitatea că mâine poate aștepta pentru planeta noastră este într-adevăr. Divizia de teren, din cauza bogăția de resurse - o ardere subiect în orice moment, și aici, în Câinii of War on-line se va ocupa cu consecințele acestei redistribuire și haos asociate cu ea.

Înainte de gamer - poveste de căderea unui Banana Republic Corazon, de fostul său prospere și independente, iar acum - mercenarii rupte corporație "Enigma", condus de crud și ambițios Alfredo Pressnera. Opune regimului său inițial nimeni nu a putut, dar în cele din urmă a organizat două grupuri destul de puternice - Libertatea Armata (UA) și Liga Mercenaries (LN). Fiecare din aceste grupuri care doresc să se stabilească reguli anti-totalitar Corazon în mâinile lor. Cine va reuși? Click pe "play Dogs of War", și să învețe.

Dar, în primul rând, desigur, cerințele de sistem. Deci, în scopul de a juca jocul online Câinii de Război, calculatorul dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

• procesor Pentium III sau Athlon 800 MHz

• RAM - 256 MB

• placă grafică - 3D-accelerator cu 64 MB de memorie

• Placă de sunet compatibilă cu DirectX

• aplicație DirectX, incepand cu versiunea 9. 0

• Spatiu liber pe hard disk 1. 2GB

Joc browser Dogs of War Online suporta orice.

Intrare în joc Câinii de Război, ca atare necesită puțin, deoarece cele mai multe se poate folosi de conectare automată prin conturi în Facebook, Vkontakte, colegii de clasă, servicii de mail. ru sau Google.

Dacă încă mai fac parte din acest grup rare de jucători care nu au astfel de conturi, apoi folosiți o formă comună de "înregistrare Dogs of War." Mai întâi trebuie să specificați o adresă de e-mail, de a crea o parolă și confirmați-o, la fel de bine ca prima etapă de înregistrare se pot abona la știri. Apoi, pe o pagină nouă specifica o poreclă - numele caracterului de joc, alege sexul său, pentru care facțiune va juca personajul - Liga Mercenari (strat de arme cu scorpion) sau Armata de libertate (arme cu stea cu cinci colțuri). De asemenea, vi se va cere 12 de sex feminin și 13 de sex masculin avatare pentru caracterul în funcție de podea, să ia acordul de utilizare - pe aceasta în Câini de înregistrare War Online este finalizată.

Calea novice mercenar începe cu formare de bază militară, aici puteți să vă antrenați la site-ul și de a efectua câteva misiuni simple. Dupa cum să stăpânească, apoi urmați instrucțiunile și trebuie să dezvolte caracterul tău în modul dorit.

Va fi disponibil la multe arme pentru revoluția - de la cuțite, pterodactyls și pistoale Makarov (cu această armă de a începe să joace Dogs of War), la bazooka și arme chimice. De muniție în joc sunt veste antiglonț, masti de gaze, căști de protecție, etc, precum și chips-uri, de energie și de alte lucruri pe care va facilita soarta personajul tău în această perioadă dificilă.

La începutul jocului au de a ucide mafioti normale (dezertori, partizani, indieni, bandiți) - aceasta este o modalitate buna de a câștiga bani și experiență.

Apropo, altele decât bani, jocul este o altă resursă importantă - diamante. Pentru ei, puteți închiria o echipă de luptători, există două tipuri de ele:

• Forward

• lunetist

În al doilea rând sunt mai scumpe, dar dacă ai ucis deja o pereche de dezertori, atunci ei își pot permite.

Psi război joc on-line cu sistem de luptă turn-based. Veți avea întotdeauna timp pentru a selecta o armă, calcula traiectoria și nu petrece un plus de energie pentru a distruge inamicul. Dupa ce a petrecut o multime de timp, pe baza de pregătire, gata pentru călătoria în altă locație de facțiune dvs., acolo de așteptare pentru noi sarcini și, desigur, confruntarea cu principalii inamici - corporație mercenar "Enigma" și soldații fracțiunii opuse.

Deci, dacă gata să lupte pentru libertatea și răsturnarea regimului dictatorial, apoi apăsați pentru a juca jocul on-line Câinii de Război și a aderat la rândurile de mercenar una dintre mișcările de eliberare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more