Marcaje

Moduri Povestiri

Nume alternative: Moduri Povestiri

Moduri Povestiri online - această strategie colectiv timp real multiplayer, a primit premiul 2011 pentru "Best Newcomer". Modalitati de Povestiri de joc on-line începe cu faptul că vi se oferă un mic sat în timpul epoca de piatră, veți avea nevoie pentru a dezvolta, a face construcție, de dezvoltare a științei și tehnologiei.

Moduri Stories joc online nu ridică cerințe speciale pentru player-ul de calculator, cerința principală - conexiunea la Internet.

Alăturați-vă în joc Povestiri Way necesită introducerea numelui sub care va apărea ca în joc, e-mail și parola, precum și o indicație de gen dumneavoastră. Dacă aveți un cod de bonus pentru joc, și trebuie să-l introduceți. Dacă sunteți deja familiarizat cu elementele de bază ale jocului, poți parcursul istoriei valorilor de înregistrare și set on-line pentru setări suplimentare, cum ar fi alegerea de rasă, continentului, precum și climatul din oraș.

În momentul, când joci în cursul istoriei, puteți alege ce fel de a vă capul dezvoltare - va puternicul războinic, cuceritor al terenului, sau oamenii de stiinta de renume face descoperirea sau politician abil cuvânt aflate în conflict, sau, în cele din urmă, un comerciant care a împletit întregul Web lume de rute comerciale. Calea Warrior ia cel mai mult timp pe care îl petrece în fiecare zi acest joc, ca și vecinii săi, puteți ajunge rapid cu privire la dezvoltarea și la numărul de trupe.

Mai întâi, va fi disponibil pentru toate cele trei tipuri de resurse:

- Knowledge

- Alimentare

- Wood.

În general, atunci când te joci de joc Way Stories on-line, va avea o mare varietate de resurse

- De bază (cunoștințe, produse alimentare, lemn, metal, bani)

- Strategic (granit, animale de ambalaj, uraniu, sulf, combustibil, aluminiu),

- Resurse de creștere (fructe, diverse cereale, carne, pește),

- Cultural (vin, bijuterii, haine, muzică, filme).

Moduri Povestiri joc on-line are un relații comerciale foarte dezvoltate între jucători, astfel încât toate resursele, cu excepția cunoștințe, puteti tranzactiona cu succes.

Pentru a reda Calea de Istorie, aveți nevoie pentru a decide pentru care cursa joci. Toate în joc trei curse: europeni, asiatici, indieni. Fiecare rasa are propriile sale caracteristici, precum și arme și trupe.

In plus, jocul prevede elaborarea unei varietăți de peisaje, care au propriile lor depozite specifice de producție și de resurse. În joc sunt patru tipuri de peisaje:

- Meadows,

- De stepă

- Desert

- Zăpadă.

De asemenea, satul tău poate fi amplasat fie pe continent sau în zona de coastă. Pe fiecare din serverele disponibile cinci continente, fiecare cu propriile sale peisaj unic.

Warriors sunt situate în mod tradițional în pajiști, este mult mai convenabil să continue lupta. Oamenii de stiinta se stabilească în deșert, le protejează în același timp el atacă vecinii, precum și asigură resursele necesare pentru dezvoltarea științei. În orice caz, jucători experimentați recomanda de a avea relații de prietenie cu vecinul-razboinic de cooperare reciproc avantajoase.

Puteți juca jocul online Povestiri moduri și nu-ți fie frică că ar fi posibil părtinire mare în favoarea a orice sferă sau vecinii întâmpla brusc descoperire. Toate cunoștințe științifice și a progresului tehnologic foarte strâns legate, în plus, jocul este nici o diviziune clară în epoci. Toate în joc cu privire la 150 de domenii științifice diferite.

Sat sa puteti combina cu alte persoane pentru a obține țara. În acest caz, jucătorii rămase în urmă prinde în mod automat până la nivelul de dezvoltare științifică și tehnologică. Scopul este de a construi o nava spatiala.

În acest moment în joc, există trei servere - lume de testare mare, Pământul și Apocalipsa. Inregistreaza-te moduri Povestiri merge în 12 lume "Apocalypse".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more