Marcaje

Quake 4

Nume alternative: Quake 4

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 512 MB

Video: 64 MB

Spatiu: 3 GB

Quake 4 - sheter calculator first-person temă sci-fi, continuarea unuia dintre cele mai populare shootere virtuale. Este demn de remarcat faptul că motorul de joc Quake 4 grafice dezvoltate de alte longevitate virtuală spațiu de joc Doom 3. Sistem modificat are unele avantaje serioase. Astfel, Quake 4 au devenit disponibile în locații mai extinse, datorită unui nou sistem de procesare de iluminat, precum și texturi luminoase și cele întunecate. În timpul o singură trecere de joc au fost adăugate videoclipuri interactive, dintre care unele jucător va fi capabil de a participa în mod direct, dar cele mai multe dintre ele vor fi dezactivate.

Plot

Plot Quake 4, pe care poți să te joci ambele moduri single și multiplayer, continuă povestea rasei umane confruntare Strogg invadatorii extraterestri, inițiate în a doua parte a jocului. Protagonistul jocului, una dintre vedetele de o unitate specială de parașutiști "Rinocerii", pe nume Matthew Kane, a trimis ca parte a grupului de un contraatac pe planeta centrală a Strogg. Doar două săptămâni scurs între evenimentul final de a doua parte a seriei și Quake 4. Va trebui să joace mai ales în tabăra inamică, în cazul în care ați trimis comanda a Federației Pământului. Sarcina principală a campaniei single-player în Quake 4 - pătrunde în inima planetei centrale și distruge Strogg centru principale de comunicare, precum și conducerii de vârf. În ciuda crizei, în rândurile inamicului, cauzate de acțiunile primul grup subversiv, inamicul este extrem de concentrată și puternică și nu va fi ușor pentru a obține în inima planetei inamic unde amplasat în siguranță comunicare centrală nod Strogg inteligența colectivă a controla toate trupele. Campania singur jucător este împărțită în trei capitole separate, care conțin un total de 31 de nivel unu joc. Primul episod de Quake 4, care se juca pe va cere la momentul de aterizare trupelor de pe planeta Pământ Strogg cazul în care sarcina ta principală va fi la o aterizare în condiții de siguranță, care vor trebui să fie a distruge imediat toate sistemele de apărare planetare. În al doilea episod de single player jocul Quake 4 campanie ne va cere pentru a acoperi capul echipei tactice trimis să debarce de la hub-ul central de comunicații a inamicului. Ei bine, de-al treilea episod din Quake 4, un joc în care vom avea în mijlocul de lucruri pentru a Spearhead Forțelor Federația Pământului, ultima lovitura de gătit pe scară largă, al căror scop ar fi distrugerea completă a administrației centrale și retragerea completă a Strogg ele orice fel de coordonare.

Multiplayer

Multiplayer lupte foarte amintește de celebra batalie de-a treia parte a seriei, doar mult mai dinamice și pline de culoare. De mare viteză și dinamica de bătălii online realizate în mare parte prin utilizarea de mai multe dimensiuni compacte de dimensiuni carte de joc de caractere și caracteristicile de circulație. Aici, dezvoltatorii au decis să nu se abată de la modelul clasic și modelul adoptat toate mișcările de jucători din a treia parte, dar fără inovație nu sa făcut și se adaugă un pas suplimentar - alunecare, care uneori extins jucător arsenal tactic.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more