Marcaje

R2: Reign Revoluției

Nume alternative: R2, R2

Joc R2: Reign of Revolution - un rol-fentaziynoy joc multiplayer on-line, care a fost creat în MMORPG-ul de stil pentru PC.

In R2 Jocurile online sunt destinate combaterii jucători.

În registrul R2 este prezentată într-un mod standard. Și astfel, în scopul de a înregistra în joc R2: Reign of Revolution ce trebuie să faceți următoarele:

1. Găsi un loc în care să aibă acces la joc. Acest site ar trebui să fie oficial.

2. Pe site-ul pentru a găsi "Login și registru." Apoi, trebuie să faceți clic pe ea.

3. Veți primi formularul de inscriere care trebuie completat.

4. Scrie adresa ta de e-mail.

5. Specificați codul de pe imagine. Înainte, în forma pe care doriți să introduceți codul va indica numărul de cifre care apar.

6. Apoi faceți clic pe "Creați un cont".

Apoi, în căsuța poștală ar trebui să vină o notificare care este scris, trebuie să luați pentru a continua înregistrarea.

De asemenea, aveți posibilitatea de a înregistra prin intermediul Facebook sau Contact.

Dar aceasta nu este sfârșitul de înregistrare. Va trebui să aibă pentru a descărca și instala un fișier special - clientul jocului. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți următoarele:

1. Pe pagina principală a site-ului, veți vedea un negru fereastră plutitoare cu numele de joc și faceți clic pe "Install".

2. Apăsați acest buton, iar apoi instalați fișierul descărcat. Acest fișier are o greutate de 2.99 GB.

Joaca R2 nu se poate, în cazul în care computerul nu îndeplinește cerințele standard pentru PC, care sunt enumerate mai jos:

Win XP sau Vista - sistem de operare.

Pentium 4 de 1,6 GHz - Procesor.

512 MB - RAM.

64 MB - Placa video.

R2 în joc poți să te joci astfel de clase în joc:

1. Knights - un războinic cu o origine nobilă. El are un corp mare și el are puterea fizică incredibilă. Cele mai bune lupte în corp la corp. Numai această clasă poate crea o breasla.

2. Rangers - această clasă este considerat cel mai bine țintite. El are o vastă experiență și de succes în atacuri pe distanțe lungi.

3. Magee - o clasă care se ataseaza un nivel ridicat de magie, care vă permite să vrăji care vizează dușmani și le slăbi. De asemenea, folosind puterea sa, ele pot spori puterea aliaților.

4. Summoners - această clasă are o cale de atac magie. Creaturi care au fost cauzate de Summoner îndeplini toate instrucțiunile stăpânului său, și pentru a proteja cât mai curând posibil.

5. Assassins - această clasă este special instruit războinici. Ei pot ucide prada cu o singură lovitură, și rareori promazyvayut. Este tot datorită lor de calificare.

In R2 Online vă puteți dezvolta personajul tău, cumpara-i o varietate de accesorii printr-un magazin de jocuri dedicat.

Joc R2 vă va oferi o mulțime de experiențe de neuitat pe care le pot partaja cu prietenii tăi.

R2: Reign of Revolution va permite fiecărui jucător de a experimenta toate caracteristicile. Tu cu siguranță nu vor rămâne indiferenți la acest joc și doresc să joace mai mult și mai mult.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more