Marcaje

RAGE: Campanie Edition

Nume alternative: RAGE: Campanie Edition

Procesor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz

RAM: 2GB

Placa video: GeForce 8800/Radeon HD 4200

Spatiu pe disc: 25 GB

Rage: Campanie Edition - o ediție specială extins de popular joc pe calculator, care combină elemente de mai multe genuri de jocuri populare. Wrage joc este un amestec volatil între un shooter first person, elegant mașinile de curse și a sistemului de nivelare în cele mai bune tradiții de jocuri clasice de rol. Atmosferă dinamică unică a jocului ne va duce lume Reydzh a cunoscut o catastrofă globală, în cazul în care scopul principal al oricărui de locuitori - a rămâne în viață. Baza pentru lumea de joc a fost luată univers lume post-apocaliptică descris în populara Hollywood filmul "Mad Max", în cazul în care totul este decis de către forța armelor și viteza de reziduuri părți ale vehiculelor colectate.

Plot

Rage, un joc, care arată toate ororile din lume post-apocaliptică, a supraviețuit unei catastrofe globale teribil. În 2004, oamenii de stiinta gasit dimensiune meteorit pur năpusteau la viteză maximă pe Pamant planeta și în conflict cu ei inevitabil. Guvernele din toate țările lumii sunt unite într-un proiect comun, numit "The Ark", atunci când o pluralitate de înmagazinare subterană a prevederilor, muniție și echipament, nu este, de asemenea, cufundat capsule cu oameni cufundat în animație suspendată. Ei vor trebui să reconstruim civilizația umană după dezastru. În 2029, un asteroid sa prăbușit în suprafața planetei și cea mai mare din populația lumii este ucis, distrus orașe întregi. Crescut după praful de impact cu un asteroid acoperă cerurile și lumea începe "iarna nucleara". Câțiva ani mai târziu, praful și Arkdwellers selectat pe suprafața de a re-construi civilizația lumii. Numai obicei uman iubit, chiar și în fața unui pericol comun este dificil pentru a le uni și reprezentanți ai diferitelor adaposturi începe un război sângeros pentru supremație pe dreapta planeta. Acesta a fost în acest moment, jocul Reydzh se deschide pentru noi ca pentru personajul principal al povestii.

Stalkers

Rage, un joc în care colecție gunoi pășune unul de formare cel mai distractiv și necesar. Pentru cea mai mare parte, tot ceea ce veți găsi va fi un gunoi banal pe care le puteți vinde apoi pentru un pic de bani, dar, uneori, va veni peste și lucruri sau părți ale acestor lucruri utile util. Istoria lumii de la dezastrul și a timpului narativ directe reflectă foarte prost, și chiar a găsit o carte pe care nu se va prinde chiar și un film prin intermediul, acestea vor potrivi deșeuri de hârtie la fel de banal, care este frecvent utilizat în Reydzh surcele nopți desert rece.

Handyman

Rage În prezent, un sistem de crafting mic și atunci când va fi destul de plictisit de infinit plimbări pustii, și nu se opresc filmarile cu o cantitate mare de inamici insetati de sange, atunci puteți sta într-un colț retras și să facă ceva din gunoiul ridicat. Astfel încât să puteți face un robot de luptă mică sau o mitralieră turelă, care poate fi de mare ajutor pentru a face față cu dușmanii, cu toate că în acest caz, participarea la filmarile nu pot fi necesare. Rage: Campanie Edition - versiune dintre cele mai populare platforme de jocuri concepute special pentru Mac OS, în cazul în care, în plus față de campania single-player clasic s-au adăugat două completări suplimentare de pachete, inclusiv «Anarchy Edition» și «Canalizare».

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more