Marcaje

Rage of Titans

Nume alternative: ROT

Joc Online Rage of Titans sau pur și simplu (ROT) - un amestec de strategie în timp real cu RPG. Înființată în celebrul gen Dota (jocuri stil DotA), Rage of Titans on-line a devenit foarte repede de succes în sectorul său și a fost deja ales pentru Jocurile Cyber ​​lume (kiberigram campionat internațional). Sistem unic de joc, o varietate de personaje, moduri diferite de dezvoltare și de opoziția lor pe tot parcursul jocului - "Rage of the Titans", fascineaza si captiveaza imediat. Înainte de a vă da-te pentru a absorbi această lume a fanteziei, desigur, să se înregistreze Rage of Titans. Nimic complicat este că nu este și durează doar câteva minute. Pentru a face acest lucru, să creați un cont pe GameNet, prin introducerea adresei de e-mail și parola. Apropo, utilizatorii de rețele sociale "Vkontakte", de înregistrare în joc Rage of Titans nu este necesară, pur și simplu, să autorizeze.

Astfel, prin alegerea modul în care va ajunge la Rage of Titans de înregistrare on-line, și încheiat cu succes, începe crearea de caracterul tău. Vă va fi furnizat o gamă largă de personaje (mai mult de treizeci de duzină + câteva zeci în magazin), fiecare dintre care este de ordinul a 9-10 caracteristici (viteza de atac, de informații, și așa Counterspell ) Și abilități divine care pot fi schimbate în timpul jocului, precum și să dezvolte prin rune. Pentru a juca jocul Rage of Titans on-line, să decidă care dintre cursele opuse veți alătura - sfinții sau Fallen (oamenii și demonii). Fiecare personaj are propria sa armă semi-magie - pumnalul zbor, scut, lumânarea ceresc, a tras o săgeată, etc Mai multe caracteristici detaliate ale eroi puteți afla prin a merge prin opțiunile: - ". Heroes", "joc"

Cu ce ​​se confruntă cu cei care au decis să joace Rage of Titans? Aici există mai multe moduri de joc, fiecare dintre care aduce "utilizarea" acesteia de personajul tău:

- În modul căpitanului, vă puteți dezvolta personajul tău, și, pe harta Acesta va numai (nici alti jucatori)

- Definiții comanda Auto-mode (bazate pe o selecție aleatorie de caractere) pe care le va aduce experiența în alte moduri nu câștiga,

- Mode "toți eroii" se va deschide în fața ta toți jucătorii participante (cu excepția, desigur, plătite)

- Mod "gemeni" implică echivalent (la fel de-opuse) de caractere;

- Și, desigur, Rage of Titans joc cu boti disponibile.

Rage of Titans joc on-line, cu o dinamică deosebită. Reacție este vitală (pentru personaje, desigur), tactica de adversarii de multe ori nu lupte previzibile merge fără pauze, care atrage de fapt și păstrează tensiunea. Înarmat cu o arma magica, artefacte magice Zaim (covor de zbor, de exemplu) și alegerea aliați, trebuie să alegeți pe câmpul de luptă și de a efectua un al misiunii de onoare (distruge copac inamic, sau să-l de mai multe ori). Rage joc de Titans Online oferă jucătorului o alegere de două câmpuri de bătălie (2 carduri cu jocul de 5 × 5) - "Valea of ​​Heroes" și "Ochi de Titan." Fiecare poate primi o anumită parte de bonusuri: bani, de experiență, de aur, modernizarea echipamentului, noi competențe, castiga caracteristici.

Redare joc Rage of Titans on-line va fi capabil de a deplin și complet fără investiții monetar, face moneda din joc. Se poate câștiga pentru victorie. În afară de a le (victorii), într-o cantitate suficientă, eroul poate lua parte la licitație și de a obține obiecte utile.

Grafic, jocul a lucrat și muzical impresionant, și, în general, toate în abundență. Deci, cred că, juca Rage joc online de Titans va fi fericit nu doar pentru fanii de Doty.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more