Marcaje

Ragnarok Online

Nume alternative: Ragnarok Online

Ragnarok Online - MMORPG joc distractiv, cu un client în stilul de anime ficțiune gen. Lumea jocului este creat de Gravity Interactive, care pentru dezvoltarea sa împrumutat ideea de la sud-american scriitor de benzi desenate Lee Myon-Jin. Terenul se bazează pe miturile scandinave. Momentele istorice sunt organic țesute în dezvoltare. Ragnarok Online gândit suficient de afară și echilibrat, și datorită o combinație de caracteristici diferite poate crea cu ușurință un concurs de mai multe distracții bazate pe Internet. Ce anume sunt beneficiile? Interfața este destul de ușor și convenabil. Muzica placuta însoțește tot timpul actiunile tale. Cifrele caractere dimensionale, trasate de mână, luminos, original. Locație datorită 3 grafica D sunt realiste și foarte frumos. Abilitatea de a alege calea de dezvoltare încântare chiar și cei mai pretențioși utilizatori. Jocul se plătește 30 clase! In plus, toate sunt unice. Multi factori contribuie la altitudine starea de spirit. Într-adevăr, în Ragnarok Online poate fi domesticit și educa pentru animale de companie pentru a găsi prieteni buni, și pentru a îndeplini dragostea unei familii. Plictiseala este necunoscut locuitori veseli Fairy Land! La urma urmei, ei sunt de așteptat nu doar distractiv nesăbuit, dar, de afaceri, de asemenea, serios!

Pentru a instala clientul, trebuie mai întâi să se înregistreze Ragnarok Online. Pentru a face acest lucru, să completați formularul corespunzător și specificați e-mail, parola, limba convenabil pentru tine, precum și de a furniza informații cu caracter personal (nume, data nasterii, adresa, cod poștal, oraș, țară). Apoi, este necesar de a rescrie cuvintele pe care le vedeți în imaginea de, nu vă abonați la știri și oferte interesante și, desigur, de acord cu Termenii si Conditiile si proiectul Politica de confidențialitate. Va activa doar contul folosind scrisoarea care va fi trimis la adresa de e-mail specificată. Descărca și juca Ragnarok Online, puteți, cu condiția ca sistemul îndeplinește următoarele cerințe:

- Sistem de operare Windows 98SE, ME, 2000, XP;

- CPU Celeron 500Mhz;

- Video NVIDIA ® GeForce 2 Series, ATI ® Radeon ® 7500 sau Intel ® i810G;

- Compatibil cu DirectX 8. 1 sunet;

- 128 MB RAM;

- Spațiu liber pe hard disk de 2 GB.

Desigur, pentru a juca Ragnarok Online Trebuie să fie informat, în general, decât sunt conflicte care încalcă fluxul constant de viață. Care din nou nu se poate diviza oameni, zei și demoni, o dată încheiat un armistițiu de o mie de ani? Faptul că încăierări minore a început de la dorința de a colecta cât mai multe fragmente de piatră Ymir. Conform legendei, aceste fragmente pot preveni inima picătură gigant de barieră magică pentru a menține echilibrul între lumi. Și faptul că se poate întâmpla pe continent indica frecvente cutremur și tsunami Midgard. Toată lumea vrea să meargă înainte de rivalii și să colecteze cât mai multe particule artefact valoros. Viata lipsita de griji pașnică din nou în trecut. În același timp că rămâne să fie acoperite de aventurieri pasiune?

A început să joace joc nou venit Ragnarok Online, pompat și a devenit figura ce în ce mai vizibile. Cale de dezvoltare depinde de profesia aleasă. Profesii de primul nivel - o Swordsman, Mage, Archer, Merchant, Thief, Acolitul. Al doilea nivel de dezvoltare profesională pentru spadasin, de exemplu, Knight și Crusader pentru Magician - Magicianul și înțeleptul pentru un hoț - Assassin și Rogue. Ei bine, și, în consecință a trece la al treilea nivel, devenind profesor Sage, Rogue - Stalker, etc

Trebuie remarcat faptul că jocul Ragnarok Online necesită urmări evoluțiile atât de bază și la nivel profesional. Professional - este nivelul actual al clasei caracter. O dezvoltare de efect de bază privind îmbunătățirea acestor caracteristici inițiale: putere, agilitate, rezistenta, inteligență, abilitate și noroc. Te distribui puncte între acești parametri. De-a lungul timpului, eroul dobândește noi competențe, explora o varietate de vrăji utile, astfel încât se simte mai încrezător.

Oriunde te duci, monștri și să depună eforturi pentru a rupe planurile. Dar nu ar fi capabil să distrugă aceste obstacole în calea lui? În plus, aveți posibilitatea de a alege între ele un animal de companie, blândă și hrăni în felul lor, astfel încât în ​​cele din urmă el a urmat mereu pe tocuri și au ajutat în momentele critice.

Ragnarok Online oferă libertatea de a explora teritoriul vast. Vei vizita orașe precum Aldebaran, Payon, Prontera și Geffen. Necunoscută exact unde, dar undeva trăiește împreună cu soțul dumneavoastră. Călătoresc în locații diferite, trebuie să creadă că întâlnirea mult-așteptat va avea loc. Vei fi fericit să joace o nuntă mare, du-te la stațiune și apoi au copii. Acum, nu te pozhaluetes singurătate!

Este imposibil să nu mai vorbim de "războiul de imperiului." Acest lucru este ceva minunat! Dar, în scopul de a lua parte la ele ar trebui să se alăture breslei. Împreună vă va adera la lupta pentru controlul de încuietori. După ce a câștigat bonusurile sunt distribuite în mod corect, astfel încât nimeni nu este ofensat.

Joc Ragnarok este în așteptare pentru tine! Bine ați venit în lumea rece în care sunt împrăștiate peste tot în probleme enervante monotonia din viața de zi cu zi! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more