Marcaje

Nation Rail

Nume alternative: Nation Rail

Joc Rail Nation - este un joc gratuit bazat pe browser în care vă aflați într-un mic somnoros oraș cu gara. Începe călătoria cu Manager [] _1_ de afaceri mici ferate. Rail Nation obiectiv on-line este " Dezvoltarea și crește ! "Și a efectua multe diferite locuri de muncă produc produs sau materiale tehnologice îmbunătățirea transportului!

Înainte de a juca acest joc Rail Nation , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: frecvența procesor - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128MB. Rail Nation de înregistrare nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul « Înregistrare acum »;

2. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

3. Introduceți o parolă sigură și repeta;

5. Selectați « Înregistrare ».
Rail Nation on-line vă va introduce într-un oraș mic de cale ferată. Travian Games au creat un joc de strategie de prim rang Rail Nation on-line , care începe în epoca romantică de cale ferată.
Jucătorul începe ca un manager al unei mici companii de cale ferată pentru transportul de mărfuri cu ajutorul locomotive "abur", " Dizel " și "Electric". Juca Rail Nation este destul de interesant, deoarece este un curs de mecanica de joc. Câștigătorul jocului Rail Nation va fi un jucător , care va crea cele mai prestigioase ferate! Rundă de joc se termină în aproximativ patru luni, ceea ce implică o varietate de modificări la jocul browser Rail Nation on-line .
In Rail Nation juca tu nu te plictisesti, pentru ca să vină la victoria, veți avea nevoie pentru a finaliza diferite sarcini. În primul rând, trenul cu aburi mic poate transporta mărfuri de la un oraș la altul Rail Nation on-line . Fiecare oraș are nevoie de materii prime să se dezvolte și să crească. Plantele din apropiere, produc sau materiale de proces. De exemplu, trenurile de joc Rail Nation ar trebui să efectueze lemn pentru tamplarie, iar apoi voi face placi care oferă în oraș. Și de ce nu ia o încărcătură de cărbune din minele de pe drumul de intoarcere de joc Rail Nation ?
In Rail Nation întotdeauna o plăcere de a juca, deoarece grafica jocului se face la cel mai înalt nivel! Joc Rail Nation este, de asemenea, o simulare de afaceri provocator și distractiv. Flota de creștere ar trebui să fie menținute, extinse și modernizate. Produse noi necesită diferite lanțuri de producție, tehnologii ar trebui să fie explorate și aplicată în mod profitabil Rail Nation on-line . Fiecare acțiune are consecințele sale: jucătorii obține mai multe trasee, mai multe sloturi de locomotivă sau oportunități mai bune pentru generarea de venituri.
Dar nu întotdeauna va dezvolta fără probleme în Rail Nation on-line : creștere a prețurilor la cărbune în timpul războiului, greve din cauza pierderii de productivitate, și locomotive deteriorate. Dar există câteva surprize plăcute din joc Rail Nation , precum licitațiile, oferte speciale sau concursuri. Acest lucru conduce la interacțiunea cu alți jucători - care face jocul Rail Nation on-line mai interesant.
Creatorul de joc Travian Games acordă o importanță deosebită pentru multi-funcții Rail Nation on-line [_2_ ]. Alti jucatori sunt afecta în mod constant schimbări majore în economia jocului. Trebuie să concureze pentru resurse și că este vital pe care îl alegeți cu înțelepciune sindicate din joc Rail Nation , pentru că parteneriatul poate oferi bonusuri importante. Participanții pot, de asemenea, să lucreze împreună pentru a optimiza lanțurile de producție, sau de a folosi investiții de numerar pentru a controla plante în joc Rail Nation . Rail Nation on-line - acest jocuri noi, interesante din lume, alături de noi!

 

Nation Rail