Marcaje

Tom Clancy, Rainbow Six Siege

Nume alternative: Tom Clancy, Rainbow Six Siege

de joc distructiv al lui Tom Clancy de Rainbow Six Siege.

Jocul Tom Clancy Rainbow Six Siege este un shooter tactic, jucătorul în care acționează de la persoana principală. A devenit parte din seria Rainbow Six și, mai recent, după testele beta din septembrie până în noiembrie, a devenit disponibilă pentru Tom Clancy Rainbow Six Siege descărcat de la 1. 12. 2015.

Nu există nici o istorie specială în ea, iar obiectivul principal în timpul misiunilor este de a distruge mai multe obiecte. Acesta este modul în care jocul este construit, dar cum se întâmplă acest lucru este impresionant cu realismul. Luând în considerare legile fizice, dacă subminezi un perete într-un singur loc de mai multe ori, revenind la acest moment salvat în joc, acesta va cădea întotdeauna în moduri diferite, așa cum se întâmplă în viață.

În contul dezvoltatorului Ubisoft Montreal, există multe produse excelente de jocuri care impresionează cu o combinație armonioasă a tuturor parametrilor. Grafica, fundalul și muzica, metoda de control și meniul ușor de utilizat nu cauzează plângeri. Descărcați Rainbow Six Siege de la Tom Clancy, în plus, este posibil nu numai pentru Windows, există versiuni pentru a juca pe PlayStation 4, precum și One Xbox.

de caracteristici ale jocului cel mai zdrobitor.

Combaterea terorismului a devenit principala problemă care afectează multe țări. Statele care conduc au creat unități antiteroriste care acționează decisiv, cu îndemânare, armonie și curaj. Nu putem face fără recruți, dar principalele speranțe sunt plasate pe unități în care există patru persoane fiecare cu abilități și sarcini unice. Dacă recruții nu sunt foarte bine echipați, atunci în detașamentele de specialitate soldații sunt înarmați cu dispozitive unice care servesc pentru acțiuni de apărare și atac.

B echipa de elită include reprezentanți din întreaga lume:

 • American SWAT
 • British SAS
 • germană GSG9
 • franceză GIGN
 • Russian Spetsnaz

. Acești soldați nu au egal în condițiile unui spațiu deschis sau închis. Ei pătrund în orice clădire, sunt invincibili în luptă strânsă, sunt instruiți pe teren pentru a coordona acțiunile și pentru a lua obiecte de furtună. Ei folosesc zona înconjurătoare cu beneficii maxime. După ce a ales rolul de protecție, transforma camera într-o cetate fiabilă cu ajutorul obiectelor disponibile, iar în grupul de atac depășirea obstacolelor. Simțiți-vă liber să rupă și să zdrobiți. Cine are nevoie de intrarea principală, când îl puteți pătrunde oriunde, prin intermediul unui perete, podea sau tavan. Uneori, aceasta este singura șansă de a ajunge la o destinație, apropiindu-se de victorie.

Când joci Rainbow Six Siege pe un PC, cooperează cu jucătorii pentru a participa la bătălii online. Așteptați operațiunile pe scară largă ale PVP și PVE, iar dacă alegeți o tactică de succes, echipa inamicului va fi spartă. Bots în spațiul de joc va fi chiar mai mult decât jucători reali, și pentru a le contracara, să dezvolte o strategie ideală.

cerințe de sistem.

Ubisoft oferă lui Rainbow Six Siege o recomandare profitabilă pentru a cumpăra și a obține, pe lângă joc, un manual cu o descriere detaliată a tuturor operațiunilor, colorarea armei unice, hărți și chiar forțele principale ale inamicului. Acest lucru vă va ajuta să studiați jocul temeinic, să vă pregătiți pentru toate surprizele și să desfășurați cu succes operațiunile.

Dab Clancy's Rainbow Six Asediul a fost stabilit și demarat cu ușurință, avem nevoie de cerințe de sistem destul de democratice:

 • OS: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Procesor: Intel Core i5-2500K sau AMD FX-8120 Opt-Core (3. 3 GHz (recomandat), 2. 6 GHz (minim)
 • Placă video: Nvidia GeForce GTX 670 sau AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Dispozitiv de sunet: compatibilitate DirectX 9. 0c
 • Place: 10 Gb
 

Tom Clancy, Rainbow Six Siege