Marcaje

Rambov

Nume alternative: Rambam

Pentru a începe un joc on-line Rambov trebuie să treacă Rambov înregistrare. Se compune din mai multe elemente și durează câteva minute, doar

1), de a inventa un nume de personaj.

2) Introduceți parola.

3) precizează adresa de e-mail.

4) pentru a indica sexul și data nașterii dumneavoastră.

5) să respecte regulile și legile de joc.

Inregistrare Rambov finaliza! Bine ati revenit!

Joc online Rambov nu modele speciale de caractere. În scopul de a atinge obiectivul, profesia și abilitățile sunt combinate perfect. Puteți deveni un

Artizan Skillful;

Războinic neînfricat;

Magician puternic;

Cercetător noroc;

Vânător de comori,

Comerciant Venerabilul.

Comandanții resurselor miniere și de producție. Ele produc, de asemenea, o varietate de obiecte și au mai mult de două sute de materiale de ambarcațiuni.

Soldații să treacă prin mii de locații unde vor aștepta pentru monștri. Ei ar produce trofee valoroase, utilizate în diverse lupte lupta tehnici.

Magee va trebui să studieze o mulțime de noi vrăji și puteri să stăpânească toate elementele.

Explorers oferă o varietate de căutare de locuri de muncă, de explorare în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii de joc, precum și căutarea de noi resurse minerale.

Treasure Seekers a afla mai multe despre aventurile lor cu rune misterioase, a se vedea statui de dragoni. În labirintul de ascuns se vor găsi elemente unice.

Comercianții vor avea propriile lor magazine, va construi și închiria casa. În plus, comercianții sunt cumpărarea și vânzarea de resurse, precum și trofee de vânătoare.

Rambov joc online - aceasta este o lume unica de magie și mecanicii. Aceasta insula, a pierdut în oceane nu ar putea trece deplin chiar și mai mari și mai experimentați soldați.

În multe părți ale insulei nici măcar nu au mers înainte. Toate aceste văi, cu păduri, munți și tarm, pesteri subterane adânci, care nu se împrăștie întunericul chiar cea mai strălucitoare lumina felinarului, nu au fost investigate până la capăt. Nimeni nu știe cum să câștige monștri însetați de sânge și strigoi hidos - aici vă puteți baza pe magie și eficacității în luptă.

Juca jocul online Rambov incredibil de interesant. Pentru fiecare sarcină, veți primi o răsplată. Cu animale moarte se încadrează, de asemenea, soiuri de trofee valoroase: piei de animale rare, reptile și pene de piele dezgustătoare. Dacă sunteți norocos, tu sunt printre cele mai importante trofee a plăci osoase gravate cu rune magice.

Rambov on-line este un real pericol nu numai. Dacă joci cu atenție Rambov, veți găsi o mulțime de comori îngropate, plin de elemente utile și foarte rare.

Pe platoul de filmare de depozite minat pietre, minereu, fragmente de cristale, lemn, rădăcini și ierburi medicinale.

Insula nu a fost încă să fie descoperite în orașul de pesteri subterane și adâncurile oceanelor. Dacă vă place să exploreze și să facă descoperiri, atunci vă veți bucura în special de joc în Rambov. La urma urmei, visul de fiecare cercetător este oraș Greyford - mulți oameni doresc să își găsească drumul în acest loc misterios. Potrivit unor zvonuri, Greyford - singurul oraș în care trăiește populația indigenă.

Rambov joc online vă oferă o gamă largă de posibilități. Puteți construi casa sau inchiriere iubit în orice oraș sau cartier ta. Stabilindu-se în casă, puteți deschide un magazin, unde va fi prelucrate și extrase de resurse pentru a produce o varietate de produse de la ei. Puteți crea propriile arme, armuri, elixiruri magice si decoratiuni. Lucruri pe produse vă puteți îmbunătăți în mod constant. De asemenea, tot ceea ce le-ați făcut în studio, puteți vinde în magazin sau inchiria pe piață.

Dacă nu sunteți interesat în activități militare sau nu le place munca grea, vă puteți bucura de efectuarea de quest-uri care dau comercianții ambulanți. Făcând aceste quest-uri va crește reputația dumneavoastră. Cea mai mare putere, proprietatile extraordinare de elemente care pot fi achiziționate de la acești comercianți.

Alăturați-vă în joc Rambov - un pas care te va aduce mai aproape de aventura uimitoare așteaptă în această lume uimitoare. Aici puteți deveni cel mai bun dintre cele mai bune!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more