Marcaje

Rappelz

Nume alternative: Rappelz, joc Rappelz, Rappelz on-line, on-line Rappelz

Rappelz on-line - acesta este un nou joc de fantezie, care a creat producătorul coreean NFLAVOR . Pentru utilizarea de joc nu este nevoie să plătească, ca Rappelz Online fondat pe principiul « liber juca » că este, comisionul lunar de joc lipsește.

A , ea este într-un fel și grata în joc Rappelz Online necesar ca să îndeplinească următoarele cerințe minime de sistem:

· OS : Windows XP / SP 2 sau [_2_ ] Windows Vista

· Procesor - AMD / Intel 2GHz

· 512 MB RAM pentru [ _2_] pentru Windows XP sau 1024 MB pentru pentru Windows Vista [ _2_]

· 128 Mb placa video;

· DirectX: 9. 0C.

Iată câteva dezavantaje posibile pentru a juca fără probleme, creatorii recomandă următoarele cerințe:

· Sistem de operare: Windows XP / Vista;

· Procesor - Pentium-IV 3. 0GHz sau AMD Athlon X2 5000 +;

· Cele mai noi plăci grafice de generație cu 256 MB sau mai mare;

· 1024 Mb RAM

· DirectX: 9. 0C.

De asemenea, trebuie să aibă acces la Internet.

Pentru a începe jocul, trebuie să fie efectuate p egistratsiya joc Rappelz . Pentru a face acest lucru, efectuați următorii pași:

· De fapt, Inregistrare Rappelz profil. Aici trebuie să introduceți adresa dvs. de e-mail (care va fi numele de utilizator în joc), parolă, citiți și acceptați condițiile de utilizare a jocului,

· Apoi, aveți nevoie pentru a descărca clientul jocului, se poate face direct pe site-ul. Pentru a juca Rappelz, necesită aproximativ 2. 1 GB de spațiu liber pe disc. După Rappelz joc on-line download, trebuie doar să rulați fișierul setarea . Exe în dosarul în care jocul a fost descărcat. În acest înregistrare Rappelz Online termină și putem trece la joc.

Și gras Rappelz are un nivel ridicat de grafică. Peisaje și personaje desenate în detaliu, în cele mai mici detalii atat de mult, astfel încât unele obiecte pot viziona de ore și vreau doar să ating. Ar trebui remarcat coloana sonora a jocului. Redare a muzicii în mod constant creează atmosfera potrivită, mai mulți jucători cufundandu în lumea magică.

Rappelz joc on-line în care există trei rase unice

· Fecioara;

· Asura;

· Guy.

Guy - se de locuitori născuți lume de basm. Ei au o cunoaștere profundă de magie, se poate folosi în mod eficient. De asemenea, ei știu cum să trăiască în armonie cu natura și modul de utilizare darurile ei, fără a cauza prejudicii în timp ce ea. Formarea de această cursă ca civilizație a fost lung și dificil. Nu fără ajutorul Deva și Asura Gaya a devenit stăpânii țara lor.

Asura - copii ai lui Dumnezeu de distrugere. Ei știu perfect arta de război - Magii lor nu au nici o milă de dușmani și atacurile lor găsi întotdeauna ținta lor. În ciuda originilor sale, au fost create în scopul de a învăța pe oameni să-și apere țara lor și să fie capabil să lupte pentru ei.

Fecioara - aceasta este Guardian of Light, copiii lui Dumnezeu din Creație. Caracteristică a acestei curse este faptul că ei sunt maeștri de vindecare magie. Dar acest lucru nu înseamnă că ele nu pot lupta! Fecioara au fost trimiși în această lume să-i învețe pe oameni să iubească și să aibă grijă de toate lucrurile vii, pentru a le proteja. Din acești oameni au învățat cum să folosească magia în scopuri de vindecare și du-te în luptă doar ca răspuns la agresiune.

In Rappelz juca poate fi pe un număr mare de locații. Puteți juca în mlaștini, deșerturile, munții, dealurile, câmpiile, pesteri, mine, și multe alte locuri. Jocul, de asemenea, abundența de clădiri diferite - puteți găsi tot felul de ruine, clădiri de exploatare, castele. Astfel, o multime de spatii deschise pentru lupta și toată lumea poate alege mai interesant terenul. Joc, trebuie să fie întotdeauna gata de luptă, ca lumea este plină de monștri diferite, animale si alte creaturi magice.

O trăsătură distinctivă a jocului este că puteți face un ajutor sub forma unui animal. Oricine poate găsi un favorit pentru toată lumea. Puteți lua, de exemplu, este în curs sau un animal, cum ar fi:

· N Anter y [_19_ ]

· [] [_34_ _23_] Păsări y

· Ork și

· Yeti

· Skeleton și

· Roșu th elf [_21_ ] și

· Syn sau elf [_21_ ] și

· Sirene y

· Wolf și

· Predator și

· [] [_34_ _23_] Salamandre y

· Fiica furtunii

· Înger și

· Centaur și

· Cerberus și

· Genie și

· Alb th Dragon [_21_ ] și

Unele animale de companie a obține mai ușor, ceva mai greu, dar toate au propriile lor caracteristici și pot fi de neprețuit într-o lume periculoasa.

Și grata în Rappelz joc on-line poate fi de 5 servere oficiale. Care sa o alegeti - este de până la utilizator.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more