Marcaje

Raska

Nume alternative: Rashka

Raska online - joc gratuit browser gen strategic, care prezinta starea reală de lucruri în schimbul financiar din Rusia și din întreaga lume. Proiect unic dezvoltat de Finam, este unic printre jocurile actuale ale Internetului. Raska joc online, vă va învăța cum să supraviețuiască într-o lume crudă în care pârghii de succes sunt puterea, putere și bani. Înregistrarea vă va oferi un bilet de Raska într-o adevărată școală a vieții. Dobândit abilități în joc, puteți aplica chiar și în realitate. Pentru a începe redarea Raska, trebuie să vă asigurați că sistemul dumneavoastră îndeplinește următoarele cerințe:

1) Sistemul de Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP

2) procesor Pentium 300 MHz

3) Memorie 128 MB

4) Compatibil cu DirectX adaptor grafic

5) conexiune la internet

Înregistrați Raska în joc este după cum urmează:

- Introdus porecla

- Adresa dvs. de e-mail

- Gândite parola

Apoi, faceți clic pe butonul Înregistrare, atunci ar trebui să descărcați clientul jocului.

După Raska de verificare on-line este trecut, și ați fost în joc, te uiti in jur, a verifica afară subtilitățile munca la bursa de valori și transmite - să-și apere poziția dumneavoastră!

Veți urmări nu numai, ci, de asemenea, să devină parte la evenimente cum ar fi formarea, creșterea și prăbușirea companii influente, vicisitudinile politice ale crizei financiare globale. Trebuie să învețe să gestioneze banii în mod eficient și înțelepciunea de a ști de tranzactionare a actiunilor. Țineți minte că, uneori, chiar tranzacție aparent minor poate depinde mult. Joaca Raska, unul trebuie să lucreze pentru a urmări ținta. Norocul va însoți jucători curajos și tenace.

Concepte cheie Raska

- Putere

- Force

- Banii

Putere - beneficiu de spirit inteligent, puternic, care a reusit sa castige autoritatea oamenilor. Bine-proiectat convingere acțiune ar putea cuceri multe. Și modul în care este dulce meritat, uneori, sentimentul de putere!

Putere poate rupe și cuceri pe cei care ar fi mai slab decât tine. Frica forțat să se închine înaintea ta. Da, se poate ajuta pentru a deschide calea spre locul râvnit la soare.

Ei bine, ce loc este ocupat de aceeasi bani în viețile noastre? Raska joc online va oferi o oportunitate de a realiza că cu bani nu poti cumpara doar un bilet de autobuz sau chiar alte bunuri esențiale cele mai scumpe. Banii pot afecta diferite aspecte ale vieții noastre deja tulburat. Sumă frumușică, uneori, schimba brusc cursul evenimentelor. De capital de impunere pe care le puteți pune împreună Raschke, literalmente poate face minuni! Chiar putere și autoritate arcul înainte de puterea de bani!

Dar, cu toate că sarcina principală a jocului - te ași în domeniul economic, pentru a juca jocul on-line Raska, vei, și de a face alte lucruri importante. Joc online Raska include luptă și componentă socială. Deci, va trebui să urmeze evenimente politice. Demonstra gândire strategică, elaborarea unui plan pe care le va obține un astfel de efect, care poate face accident vascular cerebral lor din punctul de vedere politic și economic mondial.

Pentru a obține listate pe greutate mai mult, de a organiza carteluri. Cooperarea cu alți jucători vor beneficia doar! Multe dintre personajele cu care le va întâlni sunt personalități bine-cunoscute din viața reală, deși ușor mutant. Cred că nu sunt prea surprins, așa cum știți deja că jocul duplicate realitate.

Sistem PvP incitant oferă posibilitatea de a lupta cu zombi, de a organiza un atac asupra fabricii, Rob Korowai sau magazin. Ai o sansa de a castiga clădiri și chiar întregul teritoriu.

Juca jocul online Raska va fi mai ușor dacă la începutul dicționarul va învăța un comerciant novice, care colectează punct de vedere economic importante folosite în joc. Apoi, încercați pentru a pompa un pic pentru a obține chifla inițială și apoi cuceri cu încredere Raska. În acest joc de 60 de nivele. Să acorde o atenție pentru ambele părți economic și politic. Pentru a descărca nivelul economic de cumpărare și de vânzare de acțiuni. Și pentru nivelarea la nivel politic trebuie să ia parte la vot în sondaje și știri, face comentarii, posta mesaje pe forumuri si chat-ul.

Skraste timpul liber cu un gameplay distractiv. Bucurați-vă de strălucirea de interfață și originale idei de joc. Privire de ansamblu asupra cred că lucrurile se vor și vei zâmbi neapărat avere!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more