Marcaje

Discordie

Nume alternative: Razdor

Jocul browser online discordiei liber și, prin urmare, este disponibil pentru toți cei care iubesc poveștile fantastice și grafică mare. În același timp, nu există cerințe de sistem specifice: cel mai important, au o conexiune la internet și un browser modern. Pentru a te evalua toate obiectivele turistice, trebuie să procedeze la site-ul oficial al jocului. Înregistrare discordie online este de a umple următoarele domenii:

1) Denumirea de joc.

2) Parola (litere intercalate cu numere - cea mai bună opțiune).

3), e-mail valid.

4) Introduceti codul din imagine.

Mai mult, este de dorit să citiți regulile de joc și de Acordul de Utilizare, ca apăsarea "Înregistrare" luați la obligația de a urmări tot ceea ce a fost menționat în documentele de acum. Dacă vă sunt toate aranjate, și faceți clic pe link-ul drag - Înregistrare discordiei Online poate fi considerată completă. Imediat după aceea, puteți crea chiar o la patru (! Caractere) (dacă se dorește), fiecare dintre care poate avea un aspect unic, luat de tine. Și personajele, și interfața, și Jocurile Mondiale discordiei online, în general, sunt pur și simplu superb!

Deci, de îndată ce au terminat etapa de înregistrare în joc discordie și de a determina numărul și principalele caracteristici ale personajelor, te vei găsi într-un sat mic confortabil, lăsându-vă și se arunca cu capul în aventura reală și luptele. Evenimente gameplay-ul în curs de dezvoltare destul de rapid, atât de mult va depinde de viteza de reacțiile dumneavoastră și nivelul de dezvoltare a proprietăților de bază ale caracterului tău. Și ei sunt după cum urmează:

• Putere - afectează cantitatea de daune daune de sănătate fizică la inamic.

• Agilitatea - ajută la atacuri inamice eschiva.

• Rezistență - afectează cantitatea de puncte de viață personajului tău și absorbția de ei daune de intrare.

• Luck - afectează toate mod foarte pozitiv.

• Spirit - Reduce daune din magie și afectează cantitatea de mana.

• Inteligenta - te face să daune și mana magice puncte.

Indicatorii de performanță crește odată cu trecerea la nivelul următor. Pentru a juca cu succes jocul online discordiei, au nevoie de îmbunătățiri în toate cele patru feluri de a face daune

1) fizic - este aplicat arma rece în corp la corp;

2) la distanță - arme de calibru mic de la o distanță;

3) directă - aplicat de un vrăji preot;

4) daune din magie - aplicate prin intermediul vrăji magician.

Discordiei sistem de joc on-line are următoarele clase:

• Warrior - atac și de apărare, prin utilizarea unor abilități speciale (lovitură rapidă, Bociți lent, rafturi speciale, urla de furie, etc )

• magician - atac și de apărare, prin utilizarea de vrăji speciale (bolid, inel de foc, o barieră magică, teleportare, etc )

• preot - binecuvântează, vindecă și protejează;

• Hunter - foloseste o varietate de capcane, capcane încetinirea, mascare, și deci o varietate de fotografii

În ciuda impresia juca discordiei nu vi se va cere numai prin participarea la lupte, datorită unui sistem foarte dezvoltat de profesii:

1. Colectarea: tăietor de lemne și pescar.

2. Prelucrare: croitor, Tanner, cracare, dulgher, fierar.

3. În general - gătit.

Cu alte cuvinte, discordiei joc on-line vă permite să vă bucurați și cale pașnică de viață, pentru dezvoltarea cu succes de care se calculează după cum este necesar pentru o experiență dezvoltarea caracterului. Diversitatea și monștri locale pitorești demne de admirație. În lupta se joace cu, veți șopârle, capabile să transforme personajul într-o piatră, și strigoi cu acoliții săi, și mistreț, eroul rulează în jurul pădurii, și, desigur, lupi, care rămân după ce sângerarea enervant muscatura.

În ciuda faptului că luptele au loc în mod real, juca jocuri on-line discordie puteți cu ușurință și cu internet lent - conexiune. După toate, modelele de caractere sunt încărcate direct în luptă, aproape fără distrage atenția jucătorilor din interesant acțiune. Nu mă crezi? A se vedea pentru tine chiar acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more