Marcaje

Real Race

Nume alternative: Real Race

Joc Race Real - o simulare de curse de mare viteză în noaptea de drumuri uriașe orașului. Este un joc de browser multiplayer de Viprojects companiei. Unitate de tehnologie, grafica 3D realiste, detalii inteligente de joc la detalii - datorită toate acestea și alte caracteristici ale Real Race joc online poate câștiga un public larg de utilizatori ai noii generații. Acele zile, atunci când nimic altceva de făcut Atracții de mult apuse. Acum există o oportunitate excelentă de a fi transportate în spațiul virtual pentru a experimenta toate emoțiile care nu sunt disponibile în viața reală. Acest joc simulează toate marile atribute ale vieții piloti abrupte , făcându-le disponibile pentru oricine este interesat. Aștept cu nerăbdare să mașini scumpe frumoase, rutier noapte ispititor, o mulțime de fani și adversarii nu sunt inferioare în calificare. Și toate acestea miroase de sume mari de bani si se pare ca preparată la crimă. Da inima ta gratuit! Se simt graba cu viteza ametitoare, nu observe nimic în jurul! Dacă toate acestea vă atrage în viața de zi cu zi, este de a juca la Real Race este sigur de a vă rog!

Ai nevoie de a descărca jocul Race Real, dar acest lucru este posibil numai cu permisiunea administrației. Pentru că jocul este în prezent în stadiul de PTA. Obține ceea ce vrei invitația de lumea jocului va ajuta înregistrare Race Real. Completeaza formularul de mai jos, introduceți adresa de e-mail, parola, numele de jucător și data nașterii. Apoi, trebuie să acceptați acordul de utilizare. După înregistrarea în joc Race Real este de peste, se așteaptă o scrisoare. Bucurați-vă de o viață activă a călăreț cu computerul dumneavoastră, chiar de configurare mediu. După cerințele de sistem pentru jocul nu este prea mare.

În zona metropolitană vă apar în imaginea personajului, ai început la început. Specificați la etajul dorit, corectarea un aspect, alege un stil de rochie și chiar și trăsăturile tale de caracter. Să acorde suficientă atenție la acest punct, pentru că în acest formular și vă va merge înainte ceilalți locuitori ai orașului la modă. Începe pe drumul spre faima de concurență cu fanii de mașini și viteză. Amintiți-vă că ambițiile nu sunt doar de tine! Adversarii vor face tot posibilul pentru a câștiga. Cu toate acestea, trebuie să credem că a face un efort, va fi capabil să întreacă cineva!

La începutul jocului nu aveți acces la o gamă largă de mașini. Nimic nu este un dat. Bine roabă trebuie să fie câștigat. Pentru a economisi niște bani și de a face o achiziție solid, trebuie să efectuați o varietate de sarcini, care, întâmplător, nu este mai puțin interesant decât cursa in sine. Masina ta și abilitățile personale pe măsură ce progresezi prin gameplay-ul pentru a pompa. Acesta va fi mai ușor să faci dacă te duci în clanul puternic. În plus, există turnee inter-clan, jucătorii nu sunt disponibile singuri. O victorie în acest turneu aduce recompense bune. Astfel încât să cântărească cu atenție toate "pro" și "contra", pentru a decide ce stil este mai bine să alegeți pentru a juca Real Race.

Există chiar și posibilitatea de a intra în afaceri. De-a lungul timpului, poti deveni proprietarul companiei de transport. Și-l promite profituri uriașe!

În ceea ce privește piesele auto, fanii de tuning va fi placut surprins. Aici există un stoc de multe elemente disponibile pentru utilizare. De exemplu, turbinele, pandantive, slidere, LED-uri, spoilere, etc § Nu ratați ocazia de a crea o roabă de visele tale!

După cum sa menționat deja, juca jocul Race Real va fi în oraș. Există o serie de cladiri cu diferite funcții. Deci, am lista toate facilitățile importante. Dealer destinat pentru achiziționarea de mașini și piese de schimb. Administrare este folosit pentru a înregistra banda. In cadrul Departamentului de Poliție se ocupe de tot felul de plângeri. Lab stil la îndemână, dacă aveți brusc doriți să schimbați aspectul. Costum de curse magazin este un loc minunat pentru a merge la cumpărături. Banca a fost înființată să dețină capital. În Auto-bar merge pentru băuturi tari care doresc pentru a discuta despre cele mai recente știri. Oraș depozit a stabilit pentru colectarea și eliminarea de elemente. O zonă de curse - acesta este locul unde au loc cele mai tari evenimente. Multe locații, dar harta a orasului este destul de ușor de înțeles. Deci, nu trebuie să rătăcească.

Inscrie-te acum și asigurați-vă că acesta este jocul prin care inima ta se va cutremura cu emoție! Arata tuturor ce sunt în stare! Să avere zâmbești!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more