Marcaje

Reborn Horizon

Nume alternative: Reborn Horizon

Reborn Orizont online - strategie multiplayer gratuit temă post-apocaliptic. Acest lucru vă va duce într-o lume fantastică, după dezastru scară teribil. Aici va lucra pe propriul lor stat, a cărui sarcină este de a restabili tehnologie de ultimă oră și aplicarea forței brute, precum și stocurile de arme pentru a rămâne pe linia de plutire. Trebuie nu numai să lupte pentru supraviețuire, lupta mai multe adversarii, dar face toate eforturile pentru a dezvolta orașul tău, pentru a primi dreptul de resurse, tren regulat compoziție armată. Vă mulțumim 2,5 D graficul tot ce se întâmplă, uneori, se pare adevărat. Aruncat cu capul înainte în evenimentele atmosfera clocotitoare ale proiectului SlipShift GmbH nu vei observa ca zbor oră după oră. Toate acțiunile militare menite să dovedească faptul că civilizația are dreptul de a exista. Și o mulțime depinde de eforturile de căutare de însoțire. Fiți atenți în orice moment, în scopul de a proteja proprietatea lor de la atacuri bruște de inamici. Într-o lume condusă de anarhie, foarte greu să-și păstreze, dar dacă nu ți-e frică de dificultăți?

Reborn Orizont de înregistrare vă va duce la un spațiu virtual în care încălzirea globală și Icemen tuched au făcut rău ireparabil. Inundațiile au cauzat panica populația lumii fără margini a lui. Și doar unul care a adunat puterea lui va contesta elementele și nu se teme să ciocniri cu bandele semenii disperate care doresc sa-l omoare pentru un fleac, în cele din urmă se va simți nu numai confortabil în noua lume, dar, de asemenea, să își extindă autoritatea. Creați un cont este foarte simpla. Juca Reborn Orizont Puteți deja după completati campurile necesare următoarele informații: numele jocului, autentificare, parola, adresa de e-mail. De altfel, este de remarcat faptul că produsul on-line destul de accesibile. Cerințe de sistem nu sunt șocați de sa-cer-mare și gameplay-ul poate avea loc pe setările de PC-media.

Înainte de Reborn Orizont joc, este de a înțelege esența de joc. Pe o hartă a orașului, va construi și upgrade clădiri, și Harta zonei face posibilă pentru a vedea întreaga lume ca un întreg și planifice un atac asupra taberei vecine. Există o interfață mai multe caracteristici utile, cum ar fi conversația Mondială prin care puteți comunica cu alți utilizatori, iar fereastra de informații și de viteză UPS , care scobit toate declarațiile importante despre evenimente. Aici este disponibil pentru a accelera ori de construcții sau ori de formare.

In Reborn Orizont on-line Va trebui să se ocupe de următoarele resurse: Junk, piatra, alimente, energie și populației. Monitorizarea stării de numărul lor ar trebui să întotdeauna, dacă vă dezvolta oraș scump. Fără resursele progresului se oprește. Dar este de remarcat faptul că mai mult decât aveți nevoie de asemenea, nu ar trebui să acumuleze o listă de bun. În caz contrar, excesul este irosit, și cărora le place, de asemenea, să fie plăcută?

Să vedem ce clădirea ar trebui să fie în orașul tău. Construcții joacă un rol important, și trebuie doar să acorde o atenție la o varietate de obiecte. Joc Reborn Horizon implică construirea de astfel de clădiri

- Control Center (datorită acestui proiect pe care îl gestionează orașul tău, colecta informații importante despre starea armatei, urmărind mișcarea de trupe și vehicule);

- Adresa Shopping-mail (pentru a fi capabil să lupte nu numai, ci, de asemenea, să se angajeze în comerț)

- Post de radio (far pentru supraviețuitori, prin care pot veni în contact cu lumea exterioară);
- Cazarmă (habitate războinici mai multe barăci, mai multe unități vor fi în măsură să angajeze)

- Shack (locuințe pentru populație, care este un fond valoros al orașului, pentru că oamenii de rând - este munca ta)

- Ramparts (de precauție, creșterea forțelor de rezistență)

- Turnul Scout (în cazul în care soldații transporta ceasul pentru a raporta în timp util cu privire la pericolul de atac)

- Uzina de asamblare (vă permite să-și extindă teritoriul bunurilor)

- Bunker (necesar pentru resurse de stocare)

- Shelter (clădire secretă în care materialele valoroase, se ascund de dușmani).

Ei bine, această problemă este clar, și cum să se ocupe cu unități de luptă necesare? Reborn Horizon joc oferă jucătorilor controlul două niveluri de tehnologie. Tehnologie I : Scout, mercenar, o mulțime furioasă, Sniper. Tehnologie II : Jeep distrugere MG , îngrijitor de biciclete Dozer Echipa artilerie Perepretendent. Trebuie să învețe toate aceste tipuri de puterea de luptă a utiliza rezonabil și posibil. Încercați să asigure miliția a fost mereu la îndemână! Singurul mod posibil succesul pe câmpul de luptă.

Deci, ai multe de făcut în această lume confuze. Desigur, aceasta nu este întreaga listă de activități viitoare și o mai bună trecere auto-test toate interesant. Amintiți-vă, viitorul este în mâinile tale! Să realizat toate planurile noastre, și de noroc pentru un minut nu se întoarce!

 

Reborn Horizon înregistrare on-line