Marcaje

ReCore

Nume alternative: ReCore

Igra ReCore își asumă responsabilitatea pentru supraviețuirea ei înșiși.

mondială

Postapokaliptichesky nu bate doar scriitori, și fiecare are propria idee. Nu întotdeauna imaginația uimit de dezvoltatori jucători cu experiență, dar se pare că jocul va ReCore ceea ce este necesar să se aștepte până la lansarea în toamna anului 2016

Razrabotchik Armătură Studio și editor Studios Microsoft Game păstrează intriga, nu spune detalii despre povestea și alte fapte de interes pentru jucători, dar datorită festivalului E3 și a prezentat un film despre proiect a reușit să învețe ceva atunci.

produs

Eto este în genurile de acțiune și SF Quest, și evenimente au loc în viitor, atunci când, după o catastrofă globală de pe Pământ aproape nici oameni. Să sperăm că data de lansare este amânată, iar jucătorii în cauză vor fi în măsură să proiecteze ReCore timpul de descărcare, deși inițial a lansat o versiune exclusivă pentru Xbox One, dar calendarul pentru PC-ul nu este încă cunoscută.

Borotsya de a trăi.

Situația

Predstavte că ești singur, iar mediul nu este propice pentru supraviețuire. A existat o lume roboți teribil sclavi. Ei au fost capabili să distrugă aproape complet oamenii, dar nu toți devin răi. Printre mașinile, sunt cei care continuă să ajute oamenii, și vrea să salveze planeta, care a devenit un deșert imens. mare de talie mare s-a evaporat, plantele au murit, iar animalele au dispărut. Chiar și oamenii din stânga destul de o mână, iar ele sunt împrăștiate peste tot în lume. Acesta poate fi o lungă perioadă de timp pentru a umbla prin pământ pârjolit, și nu îndeplinesc un suflet.

Iz furtunile constante peisajul se schimbă și devine mai dificil de navigat. Depășirea teritoriului stâncos și schimbarea nisipurile, eroii se vor întâlni alți roboți. În cazul în care unul este de a lupta, alții să se alăture companiei, și va continua până când atinge obiectivul.

Predstavlenny dezvoltatorii de film spune o mica poveste. Chiar și fără poveste, și un moment separat de viata a eroinei, care călătorește însoțit de câine-robot. Ele sunt în căutarea altor oameni și planeta într-un mod de a aprinde scânteia de viață, pentru a revigora câmpurile, râurile, pădurile și varietatea de animale sălbatice.

Vsego în complot sunt două personaje care pot fi redate:

 • Dzhevel geroinya
 • de conducere
 • Mak companion fată, câine-robot

Mak care însoțește fata nu este doar un număr. Este un purtător de energie pozitivă conținută în domeniul de aplicare, capabil să dea viață chiar și mașini. Aici ei găsesc o peșteră, fără să știe că dușmanii ei trage cu urechea. Trebuie să acționăm cu precauție, cu atenție, de vigilență.

Neozhidanno roboți încep să apară cu globuri roșii în interiorul acestui ucigaș roboți. Jewel armat cârlig care aruncă cu dexteritate și le trage la bilele de energie ale inamicului. Mac nu este în valoare de o parte, și este capabil să se și fata proteja, aruncând val paralizare. Dar, când roboții inamic devine prea mult, este ultima dată, și produce concentrate de încărcare prea puternic. Aceasta ucide inamicul, dar, de asemenea, câine robot de moare, lăsând în urmă doar sfera albastră. Prin colectarea bile, puteți anima mecanisme diferite, deci este una dintre sarcinile jocului.

Podobrav ei Jewel aplică mingea pe robot, care se aduna praf în colțul peșterii și a înviat. Dar, chiar și Bolshaya pericol ascuns chiar în afara, iar eroii să facă față cu ea, știi, când poți descărca ReCore după lansarea oficială.

Zaklyuchitelnoe cuvânt.

ReCore pe PC-ul a devenit cel mai anticipat și promite o mulțime de aventuri interesante, care va:

 • Dratsya cu vragami
 • Issledovat mir
 • în aer liber
 • Pytatsya supraviețui în usloviyah
 • dificil
 • Ispolzovat disponibile oruzhie
 • Vypolnyat kvesty
 • Vzaimodeystvovat cu caractere pentru a vyzhivat
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more