Marcaje

Red Dead Redemption 2

Nume alternative: RDR2

Red Dead Redemption 2 (RDR2): viața din Vestul Sălbatic.

Nu am reușit să fac față prafului după aventurile în Red Dead Redemption, când Red Meal Redemption 2 vine pe tocuri. Dar, deși dezvoltatorul, în fața companiei Rockstar Studios, stochează cu strictețe informații legate de complot și alte subtilități de joc, jucătorii și jurnaliștii reușesc uneori să-l adune în bucăți. Datorită cercetării, a devenit cunoscut faptul că o persoană occidentală de la un outsider este un preludiu sau, după cum se spune, Prequel Red Dead Redemption. O astfel de concluzie a fost făcută atunci când autorii menționează că lucrează la mecanica mișcărilor lui John Marston, care, după cum știm, sa odihnit de lume.

Echo trecut

Dacă îți aduci aminte, în ultima parte, John și-a abandonat cariera în continuare ca un bătăuș, și a trecut în fața legii. Mai degrabă, a fost forțat să facă astfel de circumstanțe. Orice ar spune, dar o familie este un instrument puternic de presiune dacă o mână calificată o ia în posesie. Pentru a reveni la viața normală, soția și fiul său, eroul trebuie să ajute serviciile publice să-i prindă pe foștii săi complici. Pentru al prinde pe Bill Williamson, pe Javier Esquella și pe "olandezul", Marston se îndreaptă spre Vest și trece granița cu Mexicul și chiar se află sub comanda lui Abraham Reyes, ajutând rebelii.

Totuși, chiar dacă foștii prieteni sunt în mâinile agenților biroului, în care eroul era acum enumerat, nu i sa dat libertatea promisă. Mai sunt încă "Golandezii" cel mai periculos dintre toți. Odată ce l-au condus pe John în munți, el a sărit în jos, a făcut sinucidere și, în același timp, ia dat libertății urmăritorului. Întorcându-se la familie, nu cu mult timp, Marston se bucura de idilă. Odată ce ferma a fost atacată de o armată de agenți ai biroului, iar eroul a trebuit din nou să lupte. Soția și fiul său au reușit în mod miraculos să scape și să se ascundă de atacatori, dar John însuși a murit, pentru că erau prea mulți atacatori.

Aceste evenimente s-au desfasurat in 1911, iar urmatorul cadru a transportat jucatorul in 1914, cand fiul marelui John, Jack, la mormantul parintilor promite sa-si razbune moartea. Deci, există un personaj nou, care urmează pe urmele lui Edgar Ross, pentru a-l depăși în Mexic și a ucide într-un duel. Acum, el este, de asemenea, scos în afara legii, și ar fi corect să presupunem că Red Dead Redemption 2 urmează să fie jucat în numele său, dar nu. Dacă John Marston reapare în cadru, aceasta înseamnă că această jucărie spune o poveste unde eroul nu este numai viu și bine, dar nu a avut încă timp să-și schimbe prioritățile. Deci, dacă descărcați Red Dead Redemption 2, va trebui să participați împreună cu el în aventurile sale de gangster, până când traseul istoriei duce la un moment de moarte.

În ce altceva este cunoscut

Gamerii vor putea alege modurile:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Multiplayer

A, de asemenea, platforme:

  • PlayStation 4
  • Xbox One

Cum se așteaptă să vadă în această listă, PC-urile vor fi dezamăgite. Chiar și în jocul anterior, această caracteristică nu a fost implementată. Deși jucătorii cer în mod constant ocazia de a juca pe PC în Red Dead Redemption 2, dezvoltatorii spun cu sinceritate că ei au un interes redus în ceea ce doresc alții de la ei.

Nu există nici o îndoială că utilizatorii Red Dead Redemption 2 (RDR2) vor avea o selecție bogată de arme, nu inferioare arsenalului anterior, împărțite în grupuri. Vor fi lasso, cuțite, revolvere, puști de diferite tipuri, puști, torțe. Nu există urmări, împușcături, dueli și misiuni de execuție în comun sau singură. În timp ce deschideți o lume uriașă deschisă, ea va explora. Veți întâlni fețe noi și familiare, veți obține trofee, veți completa quest-uri interesante. În Vestul Sălbatic, este încă periculos, deci ai grijă!

 

Red Dead Redemption 2