Marcaje

Knights ramasita

Nume alternative: Knights ramasita

Joc nevândute Knights - este un joc captivant, în stil anime, care a fost creat în genul de MMO.

Knights nevândute este un joc gratuit in care evenimentele dezvoltat pentru a măsura Skalari. Omenirea a fost blocat în această dimensiune, dar, probabil, o șansă care se deschide portalul, iar oamenii vor fi liberi.

În Knights nevândute de înregistrare este necesar pentru fiecare jucător care vrea să joace un joc Cavalerii nevândute. Pentru a înregistra în acest joc, trebuie să vă asigurați la următoarele:

1. Găsi jocul dorit de pe Internet, ci mai degrabă pe site-ul oficial al jocului Knights nevândute.

2. Click pe minge magie verde, care spune «Joaca».

3. Apoi, va trebui să urmeze în mod constant trei pași.

4. Descărcați clientul jocului. Acesta vă apare imediat după ce apăsați "Redare».

5. Apoi, instalați clientul jocului.

6. Și după care vi se va da posibilitatea de a completa un formular de înregistrare.

Joaca Knights nevândute poate fiecare jucător care a trecut de toate cele trei etape de înregistrare și care computerul are o capacitate de nămol ca mai sus:

Intel Pentium 4 2. 0 GHz - Procesor

1 GB - RAM.

Gefore 5600 (128 MB sau 128 MB Radeon 9500, Intel GMA 950) - grafică.

Window XP - OS.

2 GB - Unitate de hard disk (HDD).

DirektX 9. 0C - DirekttX.

În Knights nevândute juca aveți posibilitatea de astfel de clase

1. Atacanți - această clasă se specializează în mare viteză de atac și greve critice mari, făcându-l mai rapid decât aproape orice inamic. Atacanți au scăzut apărare.

2. Gunner dublu poate merge pentru un atac mai ușoare de foc pentru a obține înainte de vrăjmașii voștri. Cu viteza mare de atac și de mare posibilitate critic grevă, dual Gunner sunt forță de neînvins, care este respectat de toată lumea.

3. Lansatoare de grele au fost create pentru a distruge. Cu gama lor larga de arme și de atac pentru o distanță lungă, acestea pot rani serios o distanță mare de adversarii lor.

4. Intrușii sunt la fel de tanc pe câmpul de luptă, haos cu puterea lui de atac decent. Ei au un nivel foarte ridicat de protecție. Scopul lor - de a supraviețui.

5. Elementalists - dacă este vorba de o clasă într-un grup cu cineva sau de unul singur, au un atac de magie nivel înalt elemente diferite. În ciuda lipsei de putere de apărare, care le fac pentru el cu o abilități pentru controlul mulțimii magie și efecte de stare.

6. Preoți - este un joc de clasă de vindecare Knights nevândute, a coborât de la Cercul Magic. Ei doresc să ajute și să sprijine aliații prin vindecarea și regenerarea celor uciși în luptă. Preotul are un HP mai mare în comparație cu omologii lor.

Dar Knights nevândute Online Puteți lua calea de una dintre aceste clase doar pentru a zecea nivel. Și înainte de asta, va fi deschis trei clase majore de jocuri.

Knights nevândute a vă oferi gratuit unele opțiuni, dar pentru anumite părți ale jocului va trebui să plătească.

În Knights nevândute noroc pentru a ajunge la partea de sus a jocului și să ia o poziție de lider. Sunteți sigur de a atinge obiectivul!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more