Marcaje

Requiem Online

Nume alternative: Parastas

Joc Requiem Online - MMORPG cu un client fantastic, acțiune care are loc după apocalipsa. Te afli într-o lume în care mutanți și în mod continuu a alerga aici și cyborgi. Pentru a le distruge, trebuie să ne aranja masacru. Mai mult decât atât, jucătorii înșiși nu pot coexista întotdeauna pașnic. Destul de des nick între ciocniri, câștigătorul care merge puternic. In vechi Etergii furie de război nemiloase, atmosfera încălzit trădat. Ce în ce mai greu să supraviețuiască. În plus, puternic și rezistent Temperiony aștepta cu nerăbdare să pună mâna pe putere. Oamenii de știință încearcă să-i oprească și se lucrează la un proiect secret. Unele domenii ale științei și tehnologiei a început să se dezvolte rapid rapid. Scopul fiecărui jucător - de a distruge cât mai multe creaturi josnice pentru a preveni catastrofa finală, care poate duce la distrugerea întregii lumi. Deveni rândurile curajos și de a face cel mai bun de dragul de un viitor mai luminos!

Din Requiem Online nu necesită instalare client, trebuie să fii sigur că computerul dvs. nu vă va dezamăgi. Verifica aceste setări:

  1. Sistem de operare Microsoft Windows: XP SP2 SP3/Vista / 7 SP1;
  2. Pentium IV, procesor 2. 0 GHz
  3. Accelerator grafic nu este sub GeForce FX 5600 128 MB, cu suport pentru Pixel Shader 2. 0;
  4. DirectX 9. 0C;
  5. Spațiu liber pe hard disc de 4 GB;
  6. RAM de 1,5 GB.

Alăturați-vă în joc Requiem Online vă un utilizator legitim va face, și puteți veni mereu aici să-și petreacă câteva bătălii sângeroase. Creați un cont pur și simplu. Requiem Înscrierea online nu este obligat să furnizeze orice informații suplimentare, cu excepția pentru adresa dvs. de e-mail. De asemenea, trebuie să fie de acord cu regulile de proiect Ingamba. Apoi, la adresa de e-mail va fi trimis un cod de activare. Folositi-l pentru a descoperi un univers virtual unic, cu aventuri incitante.

Requiem online - aceasta este habitatul a celor patru rase, printre care se vor alege cele mai potrivite. Bartuki (clase disponibile - barbare și șamani), puternice și foarte unite, de neegalat în corp la corp, dar pompe cunoașterea de magie. Răzbunare răzbunător și mai în orice moment, dar, de asemenea, mult timp aminte bine făcut și sunt dispuși să ajute dezinteresat prieteni. Ksenoa (clase disponibile - săgeți și vrăjitori) - rasă de creaturi fragile nu sunt foarte puternic fizic. Cu toate acestea, ei folosesc cu pricepere vrăji magice și de a face o treaba excelenta cu luptele în depărtare. Este cei cu inteligență ridicat și mintea, în afară de lor ajută de multe ori agilitate și vigilență. Turan (clase disponibile - războinici și Templieri) dispun de un echilibru între forța fizică și abilitățile mentale. Ele sunt atât de rezistente și puternică și inteligentă, și bine-docil. Nu au o oportunitate unică - capacitatea de a absorbi alte rase. Crooks (clase disponibile - Rogues și magicieni) ucigași celebri ideale. Acesta este cel mai arogant cursa, tigrish. Cauza cruzime sânge lor cu sânge rece pentru a inchega in vene. Întâlniri cu ei nu sunt doar periculos, dar letale.

Alege propria cale de dezvoltare și să înceapă să îmbunătățească, cu ajutorul abilităților de inginerie genetică, care conferă caracterul de joc Requiem Online de la început. Mai ai pompat - mai puternică și a devenit neînvins!

Joaca jocul Requiem Online - medie trece prin multe încercări. Evenimente neașteptate apar de multe ori pe timp de noapte. În timpul zilei forțele întunecate somn, și aveți posibilitatea de a lua o respirație și doar te uiti in jur. În cazul în care inima ta curajos tanjeste dupa un profit bun, du-te la temnita. Pentru trecerea cu succes va fi recompensat cu diverse articole de îmbrăcăminte, și tsennymialfa gammakseony, brațe puternice. Fiecare monstru ucis - aceasta este o oportunitate de a obține un element util. Încercați și eforturile tale nu vor trece neobservate!

Sistem PvP nu este doar hassle haotic. Aici totul este bine gândit și detaliate. Fiecare participant are dreptul de a lua parte la lupte intre bresle mare (cu condiția ca sunt un membru al uneia dintre ele), produce un rival urât la un duel sau de a folosi re Ascuns Kill , pentru a ucide dintr-o dată. Și o altă surpriză, a pregătit joc Requiem - bătălii cross-server. Acest concurs, în care ambele părți implicate aproximativ 500 de gameri. Crede-mă, e într-adevăr uimitor!

Este demn de menționat faptul că creatorii au avut grijă de toate detaliile pentru a juca Requiem Online a fost confortabil. De exemplu, puteți folosi transportul sanie sau educa animalele de companie, care va fi un ajutor adevărat. Imposibil să descrie toate beneficiile acestui joc excelent. Este mai bine pentru a începe redarea Requiem Online și să aprecieze propriile merite! Sunteți de așteptare pentru experiențe bune și marea de adrenalina! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more