Marcaje

Resident Evil 7: Biohazard

Nume alternative: Resident Evil 7

Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7) nu este pentru cei slabi de inima.

Resident Evil 7: Cumpărați Biohazard - cel mai așteptat eveniment din 2017 printre fanii nervilor de gâlhâire și intrarea într-un film de groază virtuală Proiectul de joc, la fel ca cele șase părți anterioare, face parte dintr-o franciză media largă, inclusiv filmele populare, cărțile și benzi desenate Resident Evil, precum și o serie de figuri de acțiune colectivă cu personaje de complot.

Toate partile jocului, iar prima sa apărut în 1996, au fost foarte populare în rândul jucătorilor și au avut un impact semnificativ asupra dezvoltării genului horror de supraviețuire, într-o traducere aproximativă pare să supraviețuiască unui coșmar. După cum sugerează și numele, principalul pariu este că eroul trebuie să depășească toate dificultățile și să facă față sarcinilor stabilite fără să rămână în viață, iar autorii încearcă să-și facă drumul plin de frică, monștri și încercări care răcește sângele.

Înlocuiți jocul Resident Evil 7, spre deosebire de jocurile anterioare, va trebui să fie prima persoană, datorită căreia utilizatorii vor putea simți mai realist tot ceea ce se întâmplă pe monitor, va adăuga emoția de a putea conecta o casca PlayStation. Genul filmului de acțiune este un lucru din trecut, această versiune promite să se concentreze mai mult pe supraviețuire în condiții extreme, cu o cantitate mică de resurse și un număr mare de inamici. Plotul în sine este destul de crud și plin de scene de groază. Înainte de a intra în lumea de frică și pericol, trebuie să descărcați Resident Evil 7, acest joc este un client, deci nu puteți să faceți acest lucru fără a descărca programul. Cerințele sistemului pentru computerele personale nu sunt încă cunoscute, autorii au anunțat până acum că jocul se va desfășura sub Microsoft Windows, deși există versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation VR și Xbox One.

Resident Evil 7 caracteristici plot (Resident Evil 7).

Play Resident Evil 7, continuând povestea secțiunii anterioare. Toate evenimentele au loc în 2017, în statul Louisiana, în care nu există nici un oraș în realitate, se numește Delvi. Protagonistul Ethan primește știri de la Mia, soția lui care a dispărut acum trei ani și a început deja să o considere moartă. Scrisoarea primită îl face pe erou să meargă într-un alt stat, unde se va întâlni nu numai cu familia sa iubită, ci și cu familia teribilă de brutari. Se compune din:

  • Jack de cap de familie,
  • Soția lui Margarita Jack,
  • Lucas, fiul cuplului Bakers,
  • Doameni cu dizabilități înlănțuiți pe un scaun, nu o numesc.

B Resident Evil 7: Biohazard va trebui să joace în rolul lui Ethan. Acest personaj se confruntă cu evenimente incredibile, scrisoarea îl duce într-o casă abandonată, așa ar trebui să fie Mia. Casa este amenințătoare, înainte de a-și întâlni soția, Ethan, trebuie să rezolvi multe puzzle-uri și să găsești toate lucrurile necesare care spun povestea dispariției Miei. Pentru a ajuta eroul să primească apeluri de la o anumită Zoe, îi spune că, după ce personajul a intrat în această casă, el nu poate ieși decât pe pod.

. În timp, va deveni clar jucătorilor că în acest conac există și stapani, sunt agresivi și nu echilibrați mental. Ethan trebuie să încerce să-i omoare pentru a rămâne în viață, dar se pare că sunt infectați cu ceva, această substanță îi face nemuritori. Acțiunea are loc nu numai într-un conac abandonat, ci și într-o navă naufragiat. Și apoi intră în vechile mine de sare și, bineînțeles, la laborator. Dezvoltatorii promite jucătorilor un sfârșit neașteptat.

In Resident Evil 7: Biohazard (Resident Evil 7), există puține arme și muniții, deci utilizatorii vor trebui întotdeauna să decidă ce trebuie să facă, să risipească cartușul rămas sau să ascundă și să aștepte pericolul și poate doar să ocolească inamicul din spate și să se oprească pentru o vreme deoarece adversarii sunt nemuritori.

 

Resident Evil 7: Biohazard