Marcaje

Resident Evil 6

Nume alternative: Resident Evil 6

Resident Evil 6 - un joc de calculator în genul de-al treilea-person shooter. Joc Resident Evil 6 salută toate fanii de fantezie lume de groază. Dezvoltatorii de jocuri, compania Capcom, depus eforturi maxime pentru a îmbunătăți toate părțile anterioare. Dar, în conformitate cu care nu fani, a noua parte a jocului nu este mult îmbunătățită. În fața ta până la ultima serie de răzbunare mare așa-numita serie Resident Evil. Chiar dacă nu sunteți familiarizați cu seriile anterioare, nu-i nimic, ca fiecare nou parte a Povestea începe de la început.

Desigur, înainte de a începe să joci, este de dorit pentru a citi revizuire a jocului și a vedea Resident Evil 6, clipurile video de pe Internet. Aceasta va facilita foarte mult procesul de joc. Și apoi puteți vizita site-ul și jocul Resident Evil 6 download.

Joc Resident Evil 6 este dezvoltarea de evenimente fictive Americii. Dar lucrurile se mișcă în întreaga lume.

Începe jocul Resident Evil 6 Puteți juca cât mai curând selectați din povestea care va începe jocul. Aici este o campanie cu patru etaje, trei dintre ele în perechi protagoniști, și un singur

• Leon și Elena;

• Chris și Pierce;

• Jake și Sherry;

• Ada Wong.

Leon și Elena - agent al Serviciului Secret Leon Kennedy și partenerul lui Helen Harper. Dacă nu vrei să joci orice noi evoluții cu noile tendințe. Aici vei ordonat, asculta mereu la foșnetul vine de fotografiere în mod constant cu o pereche de gloanțe în clip.

Pearce și Chris - Chris Redfield caracterul și asistentul lui Pierce Nivens. Există o mulțime de împușcături, explozii și lupte cu monștri imense.

Jake și Sherry - fiu al antagonistului șef Albert Wesker, soldații - de soldați mercenari și de servicii secrete Sherry Birkin. Armata, ele sunt slabe în comparație cu primele două. Vei fi mereu pe fugă.

Ada Wong - versiunea clasica. Participant a unui proces mai larg de a elimina monștri și mutanți. Există o mulțime de puzzle-uri și efectele adrenalinei.

Se joacă Resident Evil 6 armă este prezentat în cantități mari. Echipament suficient pentru o vedere decent de lupta.

Terenul de joc este destul de fascinant. Evenimentele se desfășoară în 2012 și 2013. În jurul cauza dorinței președintelui de a descoperi secrete evenimentele din SUA în anul 1998. Omoară-l, și pe baza de prima poveste a jocului este legat. Iată cele patru linii sunt strâns legate.

În ceea ce privește monștri mâna în această parte au primit ocazia.

Joc Resident Evil 6 are de fapt grafică îmbunătățită, cu un portret bun de caractere în joc. Si cel mai important, cu un portret excelent de zombi și alți monștri mutanți. Ideal pentru o situație terifiantă de pretensionare. O bună selecție de audio completeaza perfect imaginea de ansamblu a jocului Resident Evil 6. Se pare că pentru a ajunge la evenimentele reale se intampla la tine.

Grăbește-te mai repede descărca Resident Evil 6 și continuați pentru a câștiga jocul și de a obține cele mai bune rezultate victoria.

Noroc joc!

 

Resident Evil 6