Marcaje

Resident Evil: Revelations

Nume alternative: Resident Evil: Revelations, Resident Evil: Revelations Resident Evil

Joc Resident Evil: Revelations - jocuri video japonez pentru consola portabilă Nintendo 3DS, este un amestec de genuri de acțiune-aventură și Horror de supraviețuire. Proiectul a fost dezvoltat de Capcom și este al optulea joc din seria principal. Gameplay-ul combină prima și a patra. Evoluții întâmplă pe navă. În căutarea de Chris Redfield, care a fost văzut ultima dată pe sistem GPS vas de croaziera abandonat trimis Jill Valentine și partenerul ei în BSAA, Parker Luciani. Ei vor explora nava abandonat, în ciuda faptului că există tot felul de pericole pândesc. Pe lângă faptul că pe toate părțile, înconjurat de dușmani, cei descoperi accidental virus T-Abyss. Dar ce se întâmplă în acest moment cu tine Chris? Făcându-și drum prin munți, cu Jessica Sherawat (nou BSAA agent), șocat tovarășii săi găsi - în fața lor un sediu organizație teroristă Veltro. Desigur, ei au acum pentru a preveni teroare, în ciuda faptului că supraviețuirea monștrii va fi extrem de dificil. Cei care vor fi Resident Evil: Revelations va trebui să joace pentru a colecta toate puterile lui să se supună unei serii pregătit pentru teste. Noțiuni de bază în primul rând o mare locație, veți descoperi că nu toate ușile sunt gata să se balanseze deschis imediat în fața ta. Gameplay implică efectua anumite acțiuni, care vor ajuta accesul liber la noi domenii de harta. Acest lucru va necesita o căutare pentru carduri de acces, chei, tablouri crack, rezolva puzzle-uri. Du-te pentru ea! De acum înainte, serile nu mai sunt apatic!

Pentru a ajunge la gameplay-ul, înainte de care aveți nevoie pentru a descărca Resident Evil: Revelations. Timp, acest proces nu ia o mulțime, și cerințele de sistem destul de normali, astfel încât orice probleme pe care nu ar trebui să apară. Odată ce rula jocul înainte de a vă în toată măreția sa vine în viață Resident Evil: Revelations video. Din moment ce au avut onoarea de a face cu o versiune cu grafică îmbunătățită (lansat in mai 2013. pe platformele Xbox 360, PlayStation 3, Wii U și PC-ul), nu trebuie să fie dezamăgit. Toate destul de realist, așa plonja în atmosferă a jocului poate instantaneu.

Deci, nu va atârna doar de locația, dar, de asemenea, se îngriji de off numeroase monștri. Acest coșmar continua la nesfârșit, pentru că diferite creaturi urca din conductele de aerisire iasă din întuneric, brusc atacat și nemilos ca moartea însăși. Pe lângă problema nu vine niciodata singur. Cel mai adesea, monstrii ataca în grupuri și va trebui să-și apere împotriva a două sau trei persoane simultan. În timpul luptei, trebuie să ne amintim că punctul cel mai slab al oricărui monstru - un cap. Ei bine, trage-o anumită onoare corpul lor, puteți obține efectul de incetinire. Pentru a face mai clar, ceea ce adversarii vor avea de a face, vom da câteva exemple. Cele mai multe au să se întâlnească cu mutant navă populației masculine - Ooze (fluid). Acest grup de oponenți are multe soiuri: standard,, gheara, bucată, tricorn. Feminin mutant nu mai puțin periculos - Ocean slide-uri care sari brusc din apă. Grabs și alte insecte: Fenrir - infectate cu lupul, Goby - au suferit mutatii Skarmiglion pește - creatura mare, care este folosit pentru a crea un rechin ADN Farfarello - îmbunătățit cu un virus «t-Abyss» vânător care poate deveni invizibil și multe altele. Nu costa Evil joc Resident: Revelations si fara sefi. Veți întâlni cu monștri diferite. De exemplu, Scagdead, Draghignazzo, Malacoda, etc etc La seful final a exagerat mână și inima, situat în piept. Învingându-l, se poate în cele din urmă suflare.

După ce ați decis Resident Evil: Revelations descărcați și să realizeze planurile lor, trebuie să se gândească la modul în care doriți pentru a controla caracterul tău. Ele sunt multe: și Jill Valentine și Parker Luciani și Chris Redfield și Jessica Sherawat și Keith Lumley și Quint Ketcham, și altele. Și fiecare are propriile sale caracteristici - există atât avantaje cât și dezavantaje. Una dintre principalele diferențe dintre personaje - eroi preferință anumitor categorii de arme. După ce Resident Evil: Revelations armă are o mare influență asupra rezultatului de lupte. Alegerea unui personaj, ai astfel acces la unele trucuri de moarte arsenal. În general, trebuie să înțelegeți o singură regulă: nimic nu vine de la sine. Truse de prim ajutor si bonusuri suplimentare trebuie să se uite în mod constant și umple muniții găsit de saci de muniție. Apropo, în joc este un gadget care te va iubi - acest scaner «Genesis». Cu ajutorul acestuia să exploreze rămășițele ale inamicului și de a lua kituri suplimentare. Ei bine, bun venit la coridoarele întunecate! Stoc curaj si du-te la o întâlnire pentru o aventură!

 

Resident Evil: Revelations