Marcaje

Întoarcerea lui Obra Dinn

Nume alternative:

Return of the Obra Dinn este un joc de puzzle foarte neobișnuit. Grafica de aici este originală, pare foarte interesantă, totul pare desenat cu un creion. Sunetul este bun, muzica nu este enervantă.

În timpul jocului, vei călători înapoi în 1807 cu o misiune importantă. Trebuie să aflați ce s-a întâmplat exact cu nava numită Obra Dinn în timpul călătoriei. Povestea este foarte misterioasă și misterioasă, nu va fi ușor să-ți dai seama ce s-a întâmplat.

Nava a fost una dintre cele mai bune pentru timpul său. Construit în 1796 la Londra. Uriaș, avea o deplasare de 800 de tone și un pescaj de 18 picioare. Echipa era formată din 51 de marinari conduși de căpitanul R. Witterel. Nava a făcut ultima sa călătorie în 1802. îndreptându-se spre est, dar nu au ajuns niciodată la destinație de la Capul Bunei Speranțe. După cinci ani lungi, Obra Dinn a ajuns în portul Falmouth cu pânze rupte și fără echipaj la bord.

Împreună cu anchetatorul Companiei Indiei de Est, mergeți la locul de sosire pentru a evalua amploarea pagubelor și încercați să aflați ce soartă a avut echipajul navei.

Când ajungi la loc, vei avea ceva de făcut, dar înainte de asta trebuie să faci puțin antrenament.

  • Explorează nava pentru a găsi indicii despre cazul
  • Examinați documentele descoperite și jurnalul
  • Restabiliți lanțul de evenimente

O aventură incredibilă la persoana întâi vă așteaptă. Aflați ce se află în spatele incidentului misterios.

Jocul se bazează pe presupuneri, logică și deducție. Continuați pas cu pas restabilind evenimentele din momentul în care nava a părăsit portul. Este important să acționați consecvent, fiecare episod nou va împinge la următorul.

Detaliile nesemnificative nu se întâmplă în timpul unei afaceri atât de complicate. Chiar și cei mai mari detectivi din istorie ar fi prea duri pentru această ghicitoare.

Dacă ești blocat și nu poți merge mai departe cu investigația, revino, probabil că ai omis informații importante.

Nu e nicio grabă aici, gândește-te cât îți place la fapte, mai devreme sau mai târziu vei afla ce s-a întâmplat.

Muzica din joc este selectată astfel încât să nu interfereze cu activitatea mentală și să nu enerveze. În același timp, creând o atmosferă de mister de nedescris.

Imaginea este stilizată ca un desen în creion pe pergament vechi. Această decizie pare foarte neobișnuită și face jocul cu adevărat unic. Nu există absolut niciun sentiment că acesta nu este un proiect nou în fața ta. Jocul Return of the Obra Dinn este încă interesant. Execuția și stilul foarte neobișnuit merg bine cu ocazia de a investiga unul dintre cele mai misterioase incidente din istoria transportului maritim.

Return of the Obra Dinn descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu există nicio posibilitate. Puteți cumpăra jocul de pe site-ul Steam sau de pe site-ul dezvoltatorului. Au trecut câțiva ani de la lansarea jocului, iar prețul la care este disponibil în prezent este destul de simbolic.

Începe să joci chiar acum și ajută la restabilirea adevărului într-o poveste plină de misticism și evenimente misterioase!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more