Marcaje

Revelatie

Nume alternative: Revelation Online

Game Revelation Online în stilul fanteziei.

Chinese companie de dezvoltatori NetEase în 2015 a lansat pentru testarea pe piața proprie un nou produs de jocuri. Un an mai târziu, jocul Apocalipsa a devenit disponibil contingentelor noastre de jucători, nu indiferenți față de povestirile magice ale Estului, PvE / PvP și luptele magice. Pentru meritele sale este frumusețea peisajelor și a lumii fără sudură pe care trebuie să o depășiți în multe feluri:

 • Într-un pet
 • personal
 • Shown
 • În zbor
 • Utilizând sistemul teleport

Pentru a încânta jucătorii experimentați, peste 400 de dezvoltatori au lucrat la creierul lor. Fiecare colț al lumii a fost gândit cu grijă în toate detaliile, iar în timpul testelor, participanții puteau să vadă pentru ei înșiși. Acum puteți juca jocul Apocalipsa, anticipând posibilitățile sale colosale.

Imersiune în realitatea virtuală. Odată ce ați intrat în jucăria magnifică, puteți admira peisajele fantastice ale lumii vaste. În spațiul imens, vă veți întâlni cu prietenii și dușmanii, va trebui să opriți răspândirea întunericului, să distrugeți șefii feroce, să vă alăturați rândurilor breslei și să luați vechiul castel de furtună. Pentru a începe, trebuie să descărcați Apocalipsa, și apoi să vă determinați clasa eroului și a imaginii sale:

 • Capper
 • Small
 • Rysoon
 • Mag
 • Winter
 • Druide
După cum sa menționat deja, există mai multe modalități de mutare, dar popularitatea șanselor de a zbura. La o anumită etapă, apar aripi și, cu ajutorul lor, este mai ușor să explorați terenul. În unele zone vă veți găsi într-un adevărat labirint de clădiri înalte, lanțuri montane și păduri dense, adăpost de fiare magice. După ce a stăpânit principiul pilotării, această capacitate poate fi folosită și în timpul luptei.

În câmpul de luptă.

De definit clasificarea de caractere, îl obțineți împreună cu un anumit set de calități pe care le veți îmbunătăți. Talentele tale vor fi necesare pentru bătălii ulterioare, indiferent unde se duc în Arena sau în bârlogul unor creaturi desăvârșite. La început este mai bine să câștigi experiență și să distrugi talentele pe monștrii obișnuiți mici. După ce au învățat să-și determine vulnerabilitățile, este timpul să meargă să studieze terenuri mai îndepărtate și temnițe sumbre. Aici se află cele mai insidioase, crude, dar destul de inteligente creaturi. Nu le nega în viclenie, logică și pricepere, dar fii atent să nu te prinzi. Pentru o misiune similară, este mai bine să adune câte 5-10 persoane, iar apoi este mai ușor să câștigi. În schimb, veți câștiga experiență, renume și echipament util. Pentru a asigura un triumf mai strălucitor, organizați un marș de 20 de persoane, iar la premiile menționate să se alăture titlului de erou real.

Continuând în Apocalipsa să jucați, este timpul să vă gândiți la o mare campanie, în care obiectivul va fi confiscarea de noi teritorii și castele. Într-o astfel de misiune grandioasă pot participa până la 8000 de persoane, unde toată lumea va primi partea lor din premiu pentru finalizarea cu succes a cazului. Deoarece bătălia poate avea loc în aer, sub apă sau pe pământ, un asemenea masacru masiv arată foarte impresionant.

Pozvozhnosti în Revelation Online vă permit să vă alegeți propriile tactici: să deveniți un agresor sau un apărător, un lider de viață sau un sclav. Dacă sunteți încrezător în abilitățile proprii, arătați-i în Arena, provocând ceilalți participanți. Alăturați-vă breslelor să se lupte și să se odihnească împreună într-o casă comună. Aici puteți construi chiar și o relație romantică, iar apoi într-o clipă sunt rupte.

Jocul oferă mai multe tipuri de management:

 • Că navighează mouse-ul pe bază de mouse
 • C prin captarea țintelor cu tastele
 • Sistem de țintire pentru captarea țintelor.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more