Marcaje

RF Online

Nume alternative: În creștere Forța Online, RF Online

Stiinta aventură ficțiune și romantism într-un joc on-line, doresc să fie în această realitate? Apoi, bun venit în lume RF on-line , în cazul în care aventura de neuitat, personaje neobișnuite și un sistem unic de pompare, precum și o grafică uimitoare și fantastic (în toate sensurile) atmosferă. A fost creat joc online Forței de creștere a cuceri lor de divertisment, estetică și dinamică, ea, cu toate acestea, cu succesul și face pe Internet.

Este firesc ca un astfel de joc spectaculos are propriul set de cerințe de sistem, astfel încât înainte de a juca joc RF on-line , asigurați-vă că computerul le îndeplinește. Astfel, sistemul de operare - Windows XP, Windows Vista sau Windows 7, Pentium sau Athlon procesor cu o frecvență de 1. 5 GHz, 512 MB RAM, 4. 5 GB de spațiu liber pe hard disc, Radeon 9600 SE sau FX5200, conexiune stabila la internet de mare viteză. De asemenea, nevoie de a instala sau actualiza Direct X (9 dorit. 0s).

Apoi, hai sa vorbim despre cum am verifica în joc RF on-line . E un pic mai dificil, deoarece, pe site-ul jocului nu poate crea un cont. Pentru a face aceasta, aveți nevoie pentru a merge la comunitatea de server de jocuri, care include joc RFonlayn. Pe serverul cum pentru a crea contul dvs. (inclusiv înregistrare RF on-line ), te duce de la puterea de un minut, deoarece necesită doar să introduceți adresa de cutia poștală curentă și un cod de verificare. În plus, înregistrarea Rising Forța Online este disponibil pentru a utilizatorilor "Facebook", trebuie doar pentru a confirma intențiile lor și să semneze.

Următoarea Următoarea etapă - conservarea și instalarea clientului de joc (un program special pentru a rula jocul pe computer), fără de care juca jocul online Rising Forței de nu se poate. După o instalare de succes, ai nevoie pentru a selecta serverul pe care a crea personajul tău. Servere în joc opt (azurit Bekar, Catan, Asu, Anomie, Falgon, Traian, Novus) pe fiecare rasă domină sau Accretia sau rasă Cora. În plus față de aceste două curse în joc este încă prezent rasă Bellato, adică, în total, în joc, există trei curse.

Prima cursă - Bark. Membrii săi - e aproape ca oamenii care sunt dotate cu unele puteri magice, de exemplu, poate provoca spiritele la viața de apoi. Aceste spirite aminusami nume, ei au o forță distructivă și, de fapt, sunt principala armă de reproșuri. Cea de a doua Accretia cursă - o rasă de ființe neyromehanicheskih (roboți, vehicule), care au format Imperiul lor militare Akretianskuyu. Acești roboți - ființe raționale și neînsuflețite, ele sunt înarmați cu lansatoare de rachete care trimit oriunde ordinele lor de a comanda. Și a treia cursa - Bellatto, rasă robotizate de vrăjitori. Ei au creat Federația lor și să urmărească o politică de expansiune în toate direcțiile. Ele sunt colonialiști crude și însetat de sânge, principala forță care sunt legiuni de robopehoty blindate - MAU numele lor. Ținând cont de caracteristicile serverului ales, să decidă care rasa și, de asemenea, alege să se alăture clasei și specializarea, cu care te joci Forței de Rising on-line. Este demn de remarcat aici că ați furnizat o mare oportunitate de a personaliza caracterul tău, schimba toti parametrii sale externe.

Pentru un incepator totul începe cu educația și dăruire pentru nuanțele de bază ale jocului, și apoi te duci face quest-uri și lupta împotriva monștri. Le puteți exersa abilitățile și câștiga bonusuri semnificative pentru nivelare. Ei bine, atunci, la un nivel mai ridicat, vă puteți bucura de lupte spectaculoase și pe scară largă pentru noile teritorii. RF on-line joc în care există două sistem de luptă - player versus player, și o împărăție împotriva altei împărății (PVP / RVR). Obiectivul principal al luptelor - pentru a ajunge la chip, care vă va oferi cu siguranță și capacitatea de a stabili platforme pentru a câștiga suficiente resurse.

În cele din urmă, am act de faptul că, în jocul online, Rising Force se la prima poate părea plictisitor, dar încredere în mine - aceasta este doar calmul dinaintea furtunii, și ceea ce o "furtună" - o scară largă, fantastic și incredibil de spectaculoase.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more