Marcaje

RIOT

Nume alternative: Răscoală

RIOT online - o bsplatnaya strategie browser-ul, dedicat conflictelor contemporane, care se întâmplă în zilele noastre, undeva în America Latină. Scopul jocului - de a elibera un mic stat Merani capturat de către regimul militar dictator puternic.

Joc RIOT on-line gratuit, jocul nu are nevoie de instalarea clientului de joc și este disponibil în orice browser. Tot ce trebuie este să vă înregistrați RIOT, care se face cu rețelele sociale, cum ar fi, Mail. ru, colegii de clasă, Facebook, VKontakte (dacă aveți un cont înregistrat aceste rețele), sau prin e-mail (vă rugăm să introduceți adresa dvs. de e-mail și parola, apoi faceți clic pe "Play"). Pentru a vă înregistra, pur și simplu selectați una din icoanele prezentate pe pagina de start și urmați instrucțiunile. Asta e tot pentru acest joc Înregistrare RIOT terminat!

Mergând în joc, se va întâlni inițial cu informațiile de joc de deschidere în formă de benzi desenate. După aceea, va trebui să alege eroul dvs.: oferit 6 caractere (3 femei și 3 bărbați), apoi alegeți o facțiune (Scarlet Alliance sau Coaliția a Coroanei), introduceți un scurt "apel" (porecla), într-o formă specială, să ia acordul cu Termenii Jocuri și apasă pe butonul "Play".

Acum putem începe jocul. La etapa inițială NPC oferă să treacă un scurt curs de un soldat tânăr (sub formă de misiuni de poveste), care trebuie să fie trecut pentru că s-ar adapta rapid la joc ...

Pe scurt pe alianțe existente

Scarlet Alliance - o armată de revoluționari și de anarhiști, care se lupta pentru libertate împotriva unui dictator totalitar. Această fracțiune nu are arme high-tech, dar acest dezavantaj este compensat de sprijinul populației locale și elegant curajul. Direcționează această facțiune cu experiență și lider echitabil - Comandante, care a promis să elibereze țara de dictatura regimului militar, și de a stabili în guvern pe teritoriul său a persoanelor,

Crown Coalition - o asociație de mercenari, care sunt pe partea de Baron, mostenitorul de drept la o dinastie care a răsturnat dictatorul. Baron echipează armata cu cele mai recente tehnologii. După suprimarea regimului militar al dictaturii, el intenționează să se asigure că influxul masiv de capital străin, în curs de dezvoltare de producție high-tech.

În procesul de combatere joc Riot on-line vă permite să alegeți o pereche (mercenar), la o anumită profesie: Assault grele sau Sniper.

Jocul are misiuni care nu afectează cursul evenimentelor, dar care a juca jocul on-line va revoltă, deloc plictisitor, deoarece acestea arata destul de fascinant. Toate misiunile din joc să aibă loc în timp real, și câmpuri de luptă sunt foarte asemănătoare între ele. Dar trebuie avut în vedere faptul că randamentul pe fiecare misiune necesită o pregătire bună. Acest lucru înseamnă că joc RIOT, poate fi necesar să fie angajate în brațe ale partidului său: este nevoie pentru a cumpăra arme puternice, cartușe unice, stimulente, grenade, truse de prim ajutor și alte, nu mai puțin de dorit. Alegere în joc este bun suficient de căști de protecție (cască), pantaloni, cizme, armuri, pistoale, mitraliere, puști, etc ). Mai mult decât atât, toate acestea pot fi modernizate.

RIOT joc online, are propriile sale in-game valută - pesos stele Real și insigne. Prin care va fi posibil să se cumpere lucruri diferite.

Joc de caractere în luptă doar capabil să se miște independent și trage, și să se angajeze în tratament, sau arunca grenade pentru a solicita sprijin aerian, trebuie să dețină deja.

RIOT joc on-line are o caracteristica interesanta - Energie. Fiecare erou are cinci unități de energie care pot fi cheltuite în luptă. Energie, ceea ce este tipic pentru jocuri sociale, revenit imediat, dar într-o anumită perioadă de timp, și trecerea la un nou nivel.

În RIOT poate juca, luând parte la luptele PvP-, și de fiorul de azil, nu DeathMatch (jucători 8x8).

În luptă, jocul conține construi baza ei: acesta este necesar pentru a construi o fabrică de militar, prin care vă puteți atinge obiectivele ...

De încheiere a reexaminării, vreau să spun că jocul este destul de interesant și captivant, are o mulțime de diferite funcții și caracteristici, care nu sunt menționate. Înregistrare RIOT va cufunda toată lumea în această lume joc vibrant!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more