Marcaje

Rise of Empires: Ice and Fire

Nume alternative:

Rise of Empires: Ice and Fire strategie medievală în timp real pentru dispozitive mobile. Jocul a fost lansat cu mult timp în urmă, dar s-a dezvoltat în tot acest timp primind actualizări. Pentru că grafica de aici este la nivelul celor mai bune jocuri moderne. Vocea se face profesional, muzica este bine aleasă.

Gestionarea jocului nu va fi dificilă pentru cei care sunt deja familiarizați cu strategiile RTS. Pentru începători, este oferit un tutorial clar în care vi se va cere ce să faceți.

de sarcini sunt tipice pentru acest gen de jocuri. Îți vei construi propriul imperiu.

Cât de mare și de succes va fi regatul depinde doar de talentele tale ca lider și comandant.

Începând cu un sat mic și câțiva războinici, sunt multe de făcut:

  • Asigurați așezarea cu materiale de construcție, găsiți piatră și lemn în apropiere
  • Aprovizionarea cu alimente prin defrișarea și plantarea câmpurilor
  • Cercetați noi tehnologii pentru a crea instrumente și arme mai bune
  • Creează o armată puternică și extinde-ți proprietățile
  • Folosește diplomația pentru a găsi aliați printre alți jucători

Numeroase bătălii pentru teritoriu și orașe, diverse căutări interesante și campanii colective vă așteaptă.

De îndată ce stabiliți apărarea și asigurați tot ceea ce este necesar pentru reglementare, începeți să căutați o alianță potrivită sau creați-vă propria. Majoritatea sarcinilor și misiunilor sunt concepute pentru un joc colectiv. Fie că vă place sau nu, va trebui să vă faceți prieteni și să depășiți toate dificultățile împreună cu ei. Este posibil să invitați oameni pe care îi cunoașteți la joc și să jucați împreună.

Ai o mulțime de lupte în joc. Luptă pentru campionat cu oricare dintre jucătorii din întreaga lume. Participați la războaie de alianță sau luptați cu locuitorii altor servere.

Victoria este mai ușoară cu superioritatea numerică. Dacă adversarul tău este prea puternic, cere altor jucători să te susțină, asta îți va oferi un avantaj numeric.

Câștigătorul nu este întotdeauna proprietarul celei mai mari armate. Pentru a reuși, trebuie să alegeți proporția corectă a diferitelor tipuri de trupe și locația unităților pe câmpul de luptă.

Trebuie să ai în armata ta:

  1. Arcași
  2. Lanceri
  3. Cavalerie

Și chiar și dragoni luptători capabili să facă inamicul să fugă de pe câmpul de luptă cu singurul lor strigăt.

Jocul este actualizat frecvent, anotimpurile se schimbă și apare conținut nou.

În perioada sărbătorilor, puteți câștiga premii unice în evenimente și misiuni tematice.

Magazinul din joc vă va permite să cumpărați resursele lipsă, obiectele valoroase și decorațiunile. Faceți achiziții folosind moneda din joc sau bani reali. Sortimentul este actualizat în mod regulat și există adesea reduceri. Cheltuind niște bani în magazin, îi vei sprijini pe dezvoltatori și le vei oferi posibilitatea de a câștiga niște bani.

Oameni de toate vârstele se vor bucura să joace Rise of Empires: Ice and Fire, fiecare își va găsi sarcini interesante pentru ei înșiși.

Rise of Empires: Ice and Fire descărcare gratuită pe Android puteți urma linkul de pe această pagină.

Începe să joci chiar acum pentru a crea cea mai puternică armată și a cuceri regatul!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more