Marcaje

Risen 3: Lords Titan

Nume alternative: Reisen 3

de proiecte ca asta nu pot trece neobservate. Atacatorii și hackerii curioși încearcă în orice mod să declasifice cel puțin unele nuanțe. Risen 3 este un joc care nu a părăsit lumea jocului singur pentru un minut. Este destul de logic ca, după ce jucătorii au învățat despre începutul lucrărilor asupra proiectului, au început atacurile asupra serverelor Pirahna Bytes. O altă încercare de a afla cel puțin unele informații interesante a fost un succes. După scurgere, dezvoltatorii nu au avut de ales decât să spună personal ce fel de proiect au pregătit și ce inovații trebuiau să se pregătească jucătorii.

În cursul comunicatului oficial de presă al jocului Risen 3 pe PC, creatorii proiectului au declarat că după finalizarea tuturor etapelor de lucru și de testare oficiale, jucătorii vor trebui să se ocupe de lumea muncii manuale. Toate acțiunile efectuate de un jucător vor avea consecințe unice, deci va trebui să jucați cu concentrare și foarte atent. În lumea virtuală creată, practic fiecare centimetru va fi disponibil jucătorului pentru cercetare. Acesta va fi un proiect minunat, realizat în conformitate cu regulile jocului de rol.

Eliberarea oficială a proiectului este programată pentru luna august 2014, astfel încât fanii genului au timp să se pregătească. Pentru dezvoltarea abilităților de jocuri, puteți încerca chiar să treceți prin cele două părți anterioare, sunt sigur că aveți ceva de reținut în ele. O astfel de încălzire va ajuta în viitor, de îndată ce apare posibilitatea de a descărca Risen 3, să arate cât se poate de bine.

Prepare pentru a se asigura că atenția principală în joc va fi plătită în mod special studiului teritoriului. Dacă credeți că dezvoltatorii, atunci Risen 3 va putea juca de către toți proprietarii de computere personale și de consolele Xbox și PlayStation. Cel mai probabil, puteți obține acces la distribuțiile jocului de pe portalul bine cunoscut pentru descărcarea fișierelor Steam.

Development în Risen 3 video este realizat pe cel mai bun motor grafic. Deci, suntem siguri că se va uita la asta. În ciuda faptului că, din când în când, jucătorii trebuie să facă față ecranelor de încărcare, aspectul lor în timpul procesului de joc este menținut la minimum. Toate evenimentele principale ale jocului au loc în Europa, vremurile din Evul Mediu. În timpul călătoriei veți vizita și țările mediteraneene și tropicale. Nu este posibil să nu continuăm revizuirea Risen 3 cu un memento că toate locațiile principale sunt înregistrate manual, astfel încât acestea, bineînțeles, vor arăta grozav! Dezvoltatorii spun că acest proiect implementează cea mai mare lume cu care a trebuit să se ocupe vreodată studioul.

Un personaj nou, necunoscut jucătorilor, va juca rolul de personaj principal. În povestea de la începutul jocului, stăpânul umbrelor absoarbe sufletul eroului. Principala sarcină a jucătorului, folosind cele mai diverse tipuri de arme din Risen 3, este de a ajuta personajul principal să se afle atașat la partea întunecată sau la lumină. Călătoriile voastre vor fi umplute cu riscuri și mister, iar pe drum veți întâlni multe creaturi străvechi și fețe familiare!

 

Risen 3: Lords Titan