Marcaje

Rise of Heroes

Nume alternative: Rise of Heroes

Rise of Heroes joc online - browser gratuit pe bază de strategie gen ficțiune model gratuit pentru a juca. Această lume uimitoare care se împletesc cultura orientală și tehnologie stimpankovskie. Există un loc, ca și descoperirile științifice și magie. Această combinație originală este punctul culminant al proiectului de Gd-echipe. Dezvoltatorii au creat fără precedent frumusețe univers virtual in care nu se dezvolta povestea scenariul clasic, dar într-un mod complet diferit. Dacă sunteți curioși să vedeți ce sa întâmplat cu faptul că evenimentele din Orientul Apropiat antic transformat alt mod, sunteți bineveniți să se alăture locuitorii lumii noi. A început să joace Rise of Heroes, puteți face o contribuție la dezvoltarea și prosperitatea statului exemplu propria sa ma uit la toate modificările care apar în timp.

Alăturați-vă în joc Rise of Heroes deschide ușa la o viață de aventuri cele mai memorabile. Pentru a fi capabil de a lega un cont pe oricare din rețelele sociale, care vă interesează, trebuie să vizitați site-ul web, adresa de e-mail oficial al jocului de a informa și așteptați scrisori parola. Asta e tot Rise de profil Heroes! Acum sunteți un utilizator cu drepturi depline, care este, de asemenea, întotdeauna și pretutindeni să fie conștienți de cauza buletine informative existente. În ceea ce privește cerințele de sistem pentru joc, atunci ele să nu devină o barieră între tine și distracție atât de captivant. Pentru că jocul este conceput pentru a atrage oameni, nu-i resping. Prin urmare, cerințele de sistem nu sunt prea mari. Principalul lucru este că computerul este conectat la internet și a avut un browser obișnuit.

Să vedem, ce să facă, în scopul de a dreptul de proprietate inițial în umbră extins și transformat într-o mare putere. Deci, joc Rise of Heroes necesită să următoarele:

- Confiscarea de teritorii străine;

- Pornind de la propria lor teren;

- Imbunatatirea tehnologiei industriale;

- Selectarea de eroi (guvernator și asistenții);

- Având grijă de serviciu cu armata;

- Acumularea de avere.

Terenul de joc se bazează pe PVR-bătălii, astfel încât să aibă o mulțime de luptă. Rivali potențiali sunt ceilalți jucători. Dar printre ei pot găsi, de asemenea, aliați bune. Lupta pentru teritoriu, ar trebui să fie conștienți de faptul că fiecare victorie este un plus pentru stat personal. La urma urmei, fiecare pătrat de teren capturat, aceasta nu este pur și simplu o extensie a frontierelor, dar, de asemenea, recompense substanțiale. Există, de asemenea ciocniri cu NPC. Uneori, ele pot provoca daune extrem de mari. Trebuie să învețe să facă față cu aceste personaje.

Amintiți-vă că o mare parte din Rise of Heroes on-line depinde de eroii care sunt angajarea de servicii. Cu ajutorul lor, vă va explora harta globală a lumii, pentru a găsi comori, precum și grupuri de soldați pe dușmani urât. Jocul are o mulțime de cursuri și specializări eroi. Fiecare au propriile lor caracteristici, capacitate, și, prin urmare funcția. Încercați să vă asigurați că ați servit eroii de diferite categorii - așa că va asigura succesul oricărei operațiuni planificate!

Rise of Heroes vei juca folosind magazinul in-game. În felul său sortiment de lucruri. Acest lucru stimulează de producție, precum și progresele științifice pentru dezvoltarea statului, precum și echipamentele pentru personajele, și așa etc În ceea ce privește armele disponibile, aceasta este împărțită pe astfel de specii, ca de obicei, îmbunătățită și legendar. Arsenal este format din armuri, scuturi, Bracers, săbii, topoare și alte bunătatea.

Joc Joaca Rise a Heroes - aceasta înseamnă folosi treptat perspectivele inerente în cadrul proiectului. Cu cât jocul, cu atât mai mare gama de posibilitati tale. Veți fi cu siguranță capabil de a crea un imperiu mare, care glorificat puterea lui! Să presupunem că nu se sperie dificultăți mici, va fi capabil să facă față cu orice probleme. Principalul lucru - pentru a face un pic de efort! Mult noroc! Să tot întruchipat planificat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more