Marcaje

Rise of Immortals

Nume alternative: ROI

Joc Rise of Immortals - un drum liber jocuri 3D joc MMO în vigoare, care se deschide în popularul gameplay strategie de acțiune de jocuri tradiționale Moba.

Joc Rise of Immortals on-line a adăugat spre deosebire de tradiționale MOBA caracteristici avansate de socializare, împreună cu dezvoltarea continuă a personajului, care au fost mai întâi creat pentru genul MOBA.

Rise of Immortals este stabilit în lumea de Graxia, la 300 de ani de la evenimentele "Gardienii de Graxia» pe bază de Petroglyph, jocul, care a fost lansat anul trecut.

În Rise of Immortals profilului este format din mai multe etape: formularul de înregistrare, de exemplu este crearea de conturi și de confirmare a înregistrării.

În scopul de a crea un cont trebuie să faceți următoarele:

1. Găsi pe site-ul oficial al jocului Rise of Immortals.

2. Pe pagina principală, faceți clic pe link-ul «comunitar».

3. După aceasta, faceți clic pe "Creare cont".

4. În prima celulă va trebui să introduceți Nume utilizator - numele de utilizator.

5. Specificați adresa de e-mail - adresa de e-mail.

6. Scrie Password - o parolă care constă din 3-32 caractere.

7. Introduceți Confirmare parolă - acest lucru înseamnă că va trebui să introduceți din nou parola pentru ao confirma.

8. Răspunde la întrebarea de înregistrare - întrebare de înregistrare. Scrieți răspunsul într-o celulă care este prezentat mai jos.

9. Introduceți securitate de la Check - cod secret. El apare pe ecran.

10. Citiți poziția a site-ului și verificați toate elementele pe care le sunt de acord.

11. Apoi faceți clic pe "Creare cont".

Redare Rise of Immortals poate fiecare înregistrate setările de utilizator și de computer, care îndeplinesc următoarele criterii:

Windows XP (Windows Vista, Windows 7) - sistem de operare.

Intel Pentium 4 2 GHz - procesor.

1 GB (2 GB pentru Vista) - RAM.

1.5 GB - Unitate de hard disk (HDD).

256 MB - Memorie Video

DirektX 9. Compatibil-0C - Placa de sunet.

În Rise of Immortals va juca în loc de sistemul de nivelare pe baza de cont. Conform acestui sistem, puteți avansa personajele lor prin diverse aventuri, copac de calificare persistente, precum și configurare și upgrade abilitățile unice, care persista de la meci la meci.

În plus, Rise of Immortals on-line este hub-ul social în care jucătorii pot arăta expansiunea lor, chat-ul, emotiile, răsfoiți lideri, stoca, gestiona o varietate de opțiuni și mai mult.

Jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a Rise of Immortals gratuite pentru a lua caracterul său nemuritor și folosindu-le pentru a participa într-o varietate de moduri pe care le va aduce victoria.

Puteti cumpara bunuri prin magazinul in-game pentru a îmbunătăți și mai mult personajele lor, inclusiv achiziționarea de noi caracteristici și consumabile, cum ar fi accelerarea sau elixir special.

Rise of Immortals va introduce 12 de caractere. Puteți crea o echipă de două persoane (maxim cinci).

Rise of Immortals on-line distruge important inamicul de baza.

Conectați-vă în joc Rise of Immortals, începe jocul cu toată responsabilitatea, și veți obține cu siguranță înălțimi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more