Marcaje

Gods War

Nume alternative: Rise of Mythos

Gods of War joc (Rise of Mythos) într-o atmosferă de fantezie.

Tinerii zei joc browser de război construit calea inițială, inclusiv componenta și strategia multi-card. Deoarece dezvoltatorii s-au bazat pe atmosfera Fantasy, pentru a primi un produs frumos, cu o poveste fascinanta.

Evenimente desfășoară pe fundalul orașului, care trebuie să fie protejate. Dar războiul nu este un singur distractiv interesant. În multe oportunități ei de a afișa lor talente strateg, economist și jucător. Trage carte de succes poate cineva, ci pentru a colecta o întreagă pachet de cartonașe puternic numai cei mai de succes jucători. Pentru a crea o imagine a modului de a fi Gods of War joc, mai multe elemente majore:

  Mnogoe depinde de jucător, deoarece va combina eroii de carduri și să ia un pas, dar există întotdeauna un"caz", care îi place să se implice în cursul planificat de evenimente. Scopul

 • Osnovnaya de a colecta – kolodu
 • complete Combinație unică de
 • Podobrat carduri de creaturi si fenomene, și zaklinaniy
 • Sovershat cumpărare dome
 • licitație
 • Nayti strategie proprie și de a dezvolta ee
 • Prisoedinyatsya la gildiyam
 • Uchastvovat în PVE-priklyucheniyah
 • Obustraivat oraș, înălțarea sooruzheniya
 • necesar
Datorită acestui"joker"uneori rookie de a câștiga o victorie răsunătoare asupra dispoziția un as și strateg condimentată.

 

 

eroi Card.

Gods of War înregistrare va avea să se familiarizeze cu normele și evenimente. Subliniind adresa de e-mail curent, așteptați pentru scrisoarea de răspuns cu o parolă. Acesta poate fi apoi schimbate cu usurinta la propria. Există, de asemenea, o opțiune prin intrarea colegii de clasă, VKontakte, Facebook și e-mail. Roux.

Acum sunteți ocupantul drept de legenda, în care o multitudine de personaje care provin din povești diferite. Alături de elfi, orci si unicorni poate fi văzut egiptean și chiar zeii scandinave. Cu ei vă va vizita căutarea fascinant care deveni treptat mai complexă și diversă.

Aceste personaje, precum și imagini fenomene naturale – de carduri, care apoi vin la viață, transformând într-o soldați tridimensionale pe câmpul de luptă. Apoi, există arcași, călăreți și pedestrași, precum și lupi amenințătoare, lilieci, strigoi fără suflet. Soldați înarmați cu săbii, maces, sulițe, arbalete, sceptru magie. Unele spori acțiunea de altele, ceea ce este important să le combine.

Carte

V iPlayer de război zeilor este prezent 7 grupe și 4 clase de caractere care controleaza elementele, utilizați o forță brută în luptă de contact, vindeca sau trage cu arcul.

 

 

pentru a lupta, așa lupta.

lupta viitoare terminat bine pentru tine, ai nevoie de o echipă puternică. Pe măsură ce progresezi prin intermediul misiunilor, puteți extinde pachetul noilor asistenți, și minim, nu numai în lupta cu inamicul, dar face quest-uri. Dacă doriți să obțineți cardul foarte valoros, atunci ar trebui sa vizitati casa de licitație, care reunește elementele cele mai unice.

Fiecare victorie sporește anvergura abilitățile dumneavoastră și întărește talente personale. Pentru a ajuta asistenții săi pentru a atinge nivelul dorit, alege trofee după bătălia. O altă modalitate este echiparea orașul în care pentru a construi un turn și port, pentru a construi compania pentru producția de bunuri, pentru a dezvolta resurse utile. De exemplu, necesitatea de a crea de fier, care oferă soldați arme și e-mail.

de tren cu alți jucători de pe arene speciale, vorbind în perechi (două câte două) sau lupte singur (unul pe unul). Acțiunea va fi colorat și arătos, ca pe un fundal de peisaje spectaculoase și efecte de sunet excelent.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more