Marcaje

Spirit necinstiți

Nume alternative:

Rogue Spirit este un joc de acțiune în stil oriental. Grafica este colorată și bună. Jocul este sunat profesional, muzica corespunde stilului general și nu obosește.

Personajul jocului va avea multe aventuri periculoase, dar interesante într-o lume în care realitatea s-a contopit cu lumea spiritelor.

Regatul Midra a fost atacat de armatele forțelor Haosului. Sarcina ta va fi să protejezi oamenii și să distrugi hoardele de demoni.

Personajul principal este spiritul prințului Midr. Este un războinic unic, cu abilități incredibile.

Intrama jocului este bună. Puteți parcurge campania de mai multe ori și va fi interesant să jucați în același timp ca pentru prima dată. Alegeți un stil diferit de pasaj și narațiunea se va schimba.

Sunt multe de făcut:

  • Explorați o lume imensă deschisă
  • Găsiți materiale pentru a îmbunătăți armele și echipamentele
  • Comunicați cu rezidenții și îndepliniți sarcini suplimentare
  • Învinge inamicii și alege calea de dezvoltare pentru personajul principal

Aceasta este o mică listă a principalelor sarcini din joc. Este mai bine să începi să faci lucruri din listă după ce ai trecut printr-un mic antrenament și ai înțeles managementul.

Lumea fantastică în care trebuie să lupți cu răul este foarte frumoasă. Peisajele sunt fascinante datorită graficii colorate. Puteți admira natura și arhitectura orientală în timp ce călătoriți.

Sistemul de luptă este variat și depinde în primul rând de preferințele tale. Poți alege ce războinic va deveni prințul fantomatic sub conducerea ta.

Pe lângă inamicii obișnuiți, veți întâlni șefi, acești luptători vor fi foarte greu de învins. Dacă eșuezi prima dată, nu renunța, încearcă diferite tactici și câștigă. Distrugând inamicii, le subjugi spiritul și absorbi puterile și abilitățile pe care le posedă. Astfel, personajul este în continuă evoluție, pe lângă experiența care vă permite să creșteți nivelul, fiecare victorie asupra șefului pune la dispoziție noi tehnici de luptă și vă permite să folosiți mai cu măiestrie armele.

Nu te vei sătura să joci Rogue Spirit. Jocul are peste 10 niveluri diferite și 5 zone climatice. De îndată ce te obișnuiești cu un anumit climat și tip de inamici, totul se schimbă imediat și trebuie din nou să te adaptezi la noile condiții.

Cu jocuri repetate, nu numai dezvoltarea personajului principal va fi diferită, ci și lumea din jur. Fiecare nivel este generat aleatoriu, deci nu există două jocuri la fel.

Regatul Midra acoperă o suprafață mare și toți locuitorii săi sunt foarte interesanți. Aflați cum trăiesc ei și descoperiți legendele acestor ținuturi.

Nu vă grăbiți prin pasaj, explorați fiecare colț al lumii magice, astfel încât să nu ratați locații ascunse cu artefacte valoroase.

În joc, va trebui adesea să acționați pe furiș, să dezvoltați abilități adecvate pentru a îngreuna inamicii să detecteze personajul principal.

Jocul este în dezvoltare. Odată cu lansarea actualizărilor, există mai multe niveluri, precum și noi sarcini interesante.

Descărcare gratuită Rogue Spirit pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți cumpăra jocul de pe portalul Steam sau de pe site-ul oficial.

Începe să joci acum și ajută-l pe prințul din Midra să exorcizeze demonii răi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more